V prvih vrstah je bil tudi Saša Vujačić. Foto: Youtube
V prvih vrstah je bil tudi Saša Vujačić. Foto: Youtube

Člani turškega kluba so sedeli v prvih vrstah. Nenadoma je en gledalec vstal in začel peti, pridružili so se mu še številni drugi. Košarkarji, med katerimi je bil tudi nekdanji slovenski reprezentant Saša Vujačić, so le dojeli, da so poleg njih v dvorani še njihovi zvesti navijači, ki jim prepevajo klubsko pesem. Za konec predstave pa so navijači še pokazali klubske majice in mahali z zastavami (več v videu na dnu novice).

Vsako leto jih čaka presenečenje
"Klub nam vsako leto pripravi neko presenečenje, tokrat je bila to skrita kamera," je v smehu pripovedoval Ermal Kuqo, ki je pred desetimi leti igral v Sloveniji za Zlatorog.

Nihče od igralcev ni vedel, kaj jih čaka
"Imeli smo prost dan, v klubu so nam naročili, da moramo na dobrodelni koncert, kamor moramo iti lepo oblečeni. Ko sem prišel v dvorano, sem bil precej jezen, saj smo se vozili več kot uro, sam pa svojega sina nisem videl že dva dni. Potem pa neverjetno presenečenje, nihče od nas ni ničesar vedel. Po velikem presenečenju smo tam ostali še dve uri, da smo posneli še nekaj materiala," je zgodbo povzel Kuqo.