Mario Balotelli bo v letošnji sezoni še veliko tekem Milana spremljal s tribune San Sira. Foto: EPA
Mario Balotelli bo v letošnji sezoni še veliko tekem Milana spremljal s tribune San Sira. Foto: EPA

Balotellija je pregledal tudi specialist v Köbenhavnu, ki je ugotovil vnetje sramne kosti.

Napadalec je zadnjo tekmo odigral 27. septembra, potem pa so mu zdravniki naprej svetovali mirovanje le za nekaj tednov, kar pa se je zdaj že precej zavleklo. Balotelli je na štirih tekmah za Milan dosegel tudi gol. Prejšnjo sezono je bil v slabi formi, saj je v vsej sezoni dosegel le en ligaški zadetek.
Sampdoria odpustila Zengo
Vodstvo Sampdorie je odpustilo trenerja Walterja Zengo, zamenjal ga bo nekdanji trener Fiorentine Vincenzo Montella. Zenga je vodstvo kluba razjezil z nedovoljenim odhodom na počitnice v ponedeljek, potem ko je ekipa v nedeljo izgubila proti Fiorentini z 0:2 in s tem padla na 10. mesto.

Nekdanji italijanski reprezentančni vratar Zenga je bil v ospredju zanimanja medijev na Apeninskem polotoku že vse od nedelje. Predsednika kluba Massima Ferrera je razjezil zaradi samovoljne in nenapovedane odsotnosti, ko si je privoščil dopust v Dubaju, ne da bi o tem obvestil klub.

Sampdoria je pod vodstvom Siniše Mihajlovića v pretekli sezoni osvojila sedmo mesto. Po obetavnem začetku letošnje sezone je moštvo padlo in ima le štiri zmage na dvanajstih tekmah.
Trenerska zamenjava pri Palermu
Vodstvo Palerma je zaradi slabih izidov razrešilo trenerja Giuseppeja Iachinija, na njegovo mesto pa imenovalo 51-letnega Davida Ballardinija, ki je pred šestimi leti že vodil zasedbo s Sicilije. Nazadnje je treniral Bologno, predtem pa Lazio, Pescaro, Genoo in Cagliari. Za Palermo, ki je po dvanajstih tekmah na 12. mestu v Serie A, zastopata tudi Siniša Anđelković in Aljaž Struna.