Nogomet
(7)
Vid Belec
Vid Belec bo znova zaigral v Serie A. Foto: Reuters

Dodaj v

Belec se vrača v Serie A, Samardžić pred vrati Zvezde

Mlakar posojen v Benetke
8. julij 2017 ob 08:10
Benevento, Benetke - MMC RTV SLO, STA

Vratar slovenske reprezentance Vid Belec je podpisal pogodbo z novincem v Serie A Beneventom. Mladi slovenski napadalec Jan Mlakar pa bo po novem nosil dres Venezie.

27-letni Belec je poleti leta 2007 iz Maribora skupaj z Renejem Krhinom prestopil v milanski Inter. Od leta 2015 je branil za Carpi, pred tem pa je bil kot posojeni vratar Interja čuvaj mreže pri ekipah Crotone, Olhanense in Konyaspor. Belec je z Beneventom, ki bo prvič zaigral v italijanski prvi ligi, podpisal triletno pogodbo. Zbral je štiri nastope za slovensko reprezentanco.

Kot poročajo v Italiji, se nadarjeni napadalec Mlakar iz Fiorentine seli na posojo k Venezii. 18-letnik, ki je v Firence prišel iz mladinskega pogona Domžal, nato pa je navduševal v mlajših kategorijah Fiorentine, bo v Benetkah igral pod taktirko Filippa Inzaghija. Venezia se je v pretekli sezoni prebila v Serie B. Član Venezie je tudi Leo Štulac.

Samardžić pred vrati Zvezde
Branilec slovenske reprezentance Miral Samardžić je tik pred prestopom v Crveno zvezdo, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug. 30-letni Jeseničan je nazadnje igral za turški Akhišar, pred tem pa je bil član Triglava, Maribora, Šerifa iz Tiraspola, Rijeke in kitajskega kluba Henan Jianye. Za izbrano vrsto je odigral 15 tekem.

T. J.
Prijavi napako
Komentarji
veteraninsin
# 08.07.2017 ob 11:45
Eden problemov je neobstoječa mreža agentov. Tudi kar nekaj floppov: Matavž, Krhin, oni ki v Baslu brca, pa Vršič na Dunaju....mislim, kar nekaj razočaranj. Rudonja v Portsmuthu sploh trave ni videl na primer. sem dobil stavo pred 10 in več leti z nemi navijačem Portsmutha , ki je rekel, da tam ni nobenega s tem imenom . Lol. Pa je padla runda. njegov kolega se je spomnil, da res nekdo težko celo klop za menjave vidi....Ata google je potem vse povedal.
seveda se lažje prodajajo Hrvatje npr., ki imajo konstanto na velikih tekmovanjih, dobre agente in tudi kakovost. Seveda zaradi referenc dosegajo pri enaki kakovosti boljše klube in višje cene. Izjemi sta naša oba golmana....
veteraninsin
# 08.07.2017 ob 11:46
Belcu seveda privoščim Serio A. Imel bo polne roke dela in če bo hotel braniti, bo moral biti v formi, kar je samo dobro za reprezentanco - in za njegov žep !
Poldi
# 08.07.2017 ob 08:24
Kjes gorencx.Liepa zelena ti gorenska!
robi82
# 08.07.2017 ob 12:20
Samarđič bo pa za sok in senvič špilal ?
športnik 100
# 08.07.2017 ob 11:21
Zanimivo, kako se kar nekaj maldih slovenskih nogometašev prebije v klube v italiji, Nemčiji
in celo Angliji. In so označeni kot talenti ali celo biseri, pa potem igrajo le obrobno vloge kot posojeni igralci, rezervisti ali pa igrajo nižje ligaših. Krhin, Vučkič in še nekaj jih je...ki so obetali
veliko več....kot so dosegli.
Muzikant88
# 08.07.2017 ob 21:55
Čestitke Belcu, je soliden golam in upam da se izkaže. Samardžiča je pa škoda...
Urnamuj
# 08.07.2017 ob 12:44
Samardžić v Mariboru, če premagajo Zrinjskega...
Kazalo