Foto:
Foto:
Sebastjan Cimerotič

Mladi Bayernov up bo priložnost presenetljivo dobil v zvezni vrsti na desni strani, potem ko bo Oblak na klopi pustil Gorana Šukala, ki je v Bratislavo prispel pozno v noči na torek in ni opravil dopoldanskega treninga.

"Od Semlerja pričakujem, da bo igral kot v Nemčiji. Ima kakovost, predvsem pa mora dati vse od sebe," je povedal Oblak in dodal: "Slovaki igrajo moderno in ostro, imajo pa tudi večjo izbiro kakovostnih posameznikov od nas. V letošnjih kvalifikacijah so se izkazali z učinkovitostjo, toda tudi mi imamo dobro obrambo."

Poleg Semlerja naj bi od prve minute igrali še Samir Handanovič, Matej Mavrič, Boštjan Cesar, Aleksander Knavs, Jalen Pokorn, Andrej Komac, Nastja Čeh, Simon Sešlar, Mile Ačimovič in Sebastjan Cimerotič.

Srečanje se bo ob neposrednem televizijskem prenosu na TVS 2 začelo ob 17.30.




Danes ob 17.30 (prenos na TVS 2): SLOVAŠKA SLOVENIJA ---------- verjetni postavi: ---------- Contofalsky Handanovič Čech Pokorn Petraš M. Mavrič Kratochvil Knavs Zabavnik Cesar Karhan Sešlar Janočko Komac Mintal Čeh Greško Ačimovič Vittek Semler Šestak Cimerotič --------------------------------------- Sodnik: Tommy Skjerven (Norveška)



Hrvati izgubili v Dublinu
Na torkovih prijateljskih tekmah je Norveška (tekmec Slovenije v kvalifikacijski skupini za nastop na SP-ju) v Londonu remizirala z Avstralijo 2:2 (Cahill 45., Skoko 58.; Iversen 40., Pedersen 73.), Hrvaška pa je v Dublinu izgubila proti Irski z 0:1 (Robbie Keane 24.).