Dimitar Berbatov bo igral v Franciji. Foto: EPA
Dimitar Berbatov bo igral v Franciji. Foto: EPA

Madridski klub, ki se še vedno presenetljivo enakovredno bori z Barcelono in Realom za naslov španskega prvaka, si je vezista izposodil do konca sezone, ko mu tudi poteče pogodba z nemškim prvoligašem. Diego je pri Atleticu igral že v sezoni 2011/12 in takrat tudi osvojil evropsko ligo.

Senderos pri Valencii
Švicarski obrambni nogometaš Philippe Senderos je iz angleškega Fulhama prestopil v špansko Valencio. Nekdanji igralec Arsenala je četrta okrepitev netopirjev v zimskem prestopnem roku, pred njim so v Valencio prišli Malijec Seydou Keita, Brazilec Vinicius Araujo in Čilenec Eduardo Vargas (Napoli). Valencio so v zadnjih dveh dneh zapustili Helder Postiga, Dorlan Pabon, Andres Guardado in Sergio Canales.

Berbatov menjava za Falcaa
Napadalec angleškega Fulhama Dimitar Berbatov pa bo do konca sezone kot posojeni nogometaš igral za francoski prvoligaški klub Monaco, so sporočili sinoči tik pred koncem januarskega prestopnega roka. Izkušeni 33-letni Bolgar se bo Monacu pridružil kot menjava za kolumbijskega zvezdnika Radamela Falcaa, ki bo zaradi poškodbe kolena počival več mesecev.