Foto:
Foto:
Frank de Boer je igral igral na dveh tekmah na Evru '04.

Spice Boy je tako na zbor angleške reprezentance prišel precej pod nivojem ustrezne pripravljenosti in je moral s trenerji za fizično kondicijo delati posebne vaje.

Becks po slabi sezoni v španski prestolnici optimistično gleda v prihodnost: "Dovolj sem močan. Moram biti, saj sem oče in dolžan sem skrbeti za dva fantka ter svojo ženo. Ko sem na tleh, mi pomagajo, da se poberem in ko so oni na tleh, jim pomagam jaz. To bom premagal!"

Angleški časniki pa še naprej namigujejo, da Beckham ne želi več igrati v španski prestolnici ter da celo razmišlja o odhodu v ZDA.

Becksova žoga je končala v vrsti Q
Žogo, ki jo je Beckham na četrtfinalni tekmi proti Portugalski poslal čez prečko, je na tribuni ujel nek španski navijač iz Galicije. "Igram košarko in ko je žoga priletela proti meni, sem jo z eno roko ujel in spravil pod majico," je dejal Pablo Carral. "Sedeli smo v vrsti Q, tako da si lahko predstavljate, kako zelo je žoga zgrešila cilj," je dodal srečnež, ki bi na dražbi za trofejo nekoč lahko zaslužil kar nekaj denarja.

Platini kritizira rojake
Najboljši nogometaš EP-ja leta 1984 Michel Platini je po izpadu Francije iz zaključnih bojev dejal, da je vse prej kot zadovoljen s predstavami galskih petelinov. V igri je bila vidna fizična utrujenost in pomanjkanje motivacije. Nekdanji igralec Juventusa meni, da je najbolj šepala igra v obrambi.

De Boer ne bo igral proti Portugalcem
Nizozemski kapetan Frank de Boer bo izpustil polfinalno tekmo, v kateri se bodo tulipani pomerili s Portugalsko. 34-letni igralec Glasgow Rangersov si je na četrtfinalnem srečanju proti Švedski poškodoval gleženj. De Boer, ki je 112-krat nastopil za pomaranče, je po koncu evropskega prvenstva napovedal slovo od reprezentančnega dresa.

Se bo Barcelona okrepila?
Francoski nogometni reprezentant Ludovic Giuly bo prihodnjo sezono igral za špansko Barcelono, so zapisali na spletni strani tega španskega prvoligaša. Blizu podpisu pogodbe z Barco naj bi bila tudi švedski napadalec Henrik Larsson, ki je sam izrazil željo, da bi zaigral v katalonski prestolnici, in Portugalec Deco, ki je v letošnji sezoni slavil s Portom v Ligi prvakov.