Foto:
Foto:

Novico je na svoji spletni strani objavil nemški časnik Bild, kasneje pa jo je potrdil tudi Völler sam. 44-letni strateg je Nemčijo prevzel po Euru 2000 in pred dvema letoma osvojil naslov svetovnega podprvaka. Pogodbo z Nemško nogometno zvezo je imel do junija leta 2006, ko bo v Nemčiji svetovno prvenstvo.



"Dejal nam je, da to ni odločitev na hitro. Obžalujemo njegovo potezo, toda moramo jo sprejeti," je dejal predsednik zveze Gerhard Mayer-Vorfelder.

Neredi v Hamburgu
150 razočaranih nemških navijačev je po izpadu Elfa z Eura 2004 divjalo po Hamburgu. Razgrajači so se spopadli tudi s policijo, ki je aretirala 23 najbolj vročekrvnih. Poleg razbitih izložb jo je najbolj skupil televizijski snemalec, ki je opravljal svoje delo na
kraju dogajanja.

Saez si je premislil
Selektor španske reprezentance Inaki Saez je po poročanju španskih medijev spremenil svojo odločitev, da bo še naprej vodil izbrano vrsto. Španski nogometni zvezi naj bi že ponudil svojo odstopno izjavo.

Sand vprašljiv za Češko
Nastop danskega napadalca Ebeja Sanda na nedeljski četrtfinalni tekmi proti Češki je zaradi poškodobe mišice zelo vprašljiv.