Miran Pavlin je zadnjo sezono dokazal, da je še vedno dovolj dober za slovensko prvenstvo. Ne le dovolj dober, najboljši. Foto: MMC RTV SLO
Miran Pavlin je zadnjo sezono dokazal, da je še vedno dovolj dober za slovensko prvenstvo. Ne le dovolj dober, najboljši. Foto: MMC RTV SLO

Fantje, ki so se leta 2000 uvrstili na evropsko prvenstvo, dve leti pozneje pa še na svetovno prvenstvo, bodo igrali na finalni tekmi resničnostnega humanitarnega šova Kdo gre v Afriko med ekipo Severa in Juga.

Predstavljamo ekipo Sever. Trener Borut Jarc bo lahko računal na kar nekaj nekdanjih asov, saj bodo poleg Pavlina, ki je letos s Koprom postal državni prvak, v ekipi tudi Marko Simeunovič (odlični vratar bo kapetan ekipe), Marinko Galič, Štefan Škaper, Saša Gajser in Amir Karič.

Znane Slovence bodo zastopali boksar Dejan Zavec, brata Kontrec iz glasbene skupine Langa, alpska smučarja Aleš Gorza in Drago Grubelnik, pevec Milan Pečovnik Pidži ter veslač Jani Klemenčič.

V petek boste lahko prebrali, kdo bo igral za ekipo Juga.

Še posebej pa bo tekma Sever - Jug pomembna za 12 rekreativnih igralcev, ki so si nastop na finalni tekmi zagotovili v resničnostnem šovu na TV Slovenija Kdo gre v Afriko. Njihov trud boste gotovo opazili tudi gledalci. Glasujte za najboljšega igralca ekipe Sever in najboljšega ekipe Jug. Nagrada za najboljša bo ogled tekme svetovnega prvenstva, med tistimi, ki boste glasovali, pa bomo prav tako izžrebali enega, ki bo odpotoval v Južno Afriko.

Gledalci boste glasovali s SMS-glasovanjem na številko 3000 in vsebino "SEV presledek številka igralca" ali "JUG presledek številka igralca"«. Po šest igralcev ekip Severa in Juga, ki so se v ekipo kvalificirali v dobrodelnem resničnostnem šovu Kdo gre v Afriko, bo imelo številke od 2 do 7. Cena povratnega SMS-ja je 0,99 evra.

Vstopnice lahko kupite na spletni strani www.eventim.si, na prodajnih mestih Eventima ali na mestnem stadionu Murska Sobota.