Štefan Škaper je v dresu Mure in Beltincev tresel nasprotnikove mreže. V soboto bomo videli, ali je danes še tako spreten. Foto: MMC RTV SLO
Štefan Škaper je v dresu Mure in Beltincev tresel nasprotnikove mreže. V soboto bomo videli, ali je danes še tako spreten. Foto: MMC RTV SLO

Škaper, ki je s 130 goli najboljši strelec v zgodovini slovenskega nogometnega prvenstva, bo na finalni tekmi resničnostnega šova Kdo gre v Afriko nastopil v ekipi Sever in bo eden od dvanajstih nekdanjih nogometnih asov, ki bodo nastopili v ekipah Severa in Juga. Ekipi bodo sestavljali tudi številni estradniki in seveda 12 udeležencev resničnostnega šova Kdo gre v Afriko, po šest v vsakem moštvu.

Komentatorja Bergant in Jerkovič
Zanimiva tekma na stadionu Fazanerija, ki jo RTV Slovenija prireja skupaj z Unicefom, bo v soboto, 5. junija, prenos bo na 2. programu TV Slovenija ob 17.55. Igralci bodo odigrali štiri četrtine, ki bodo trajale po 20 minut. Komentatorja bosta Igor E. Bergant in Saša Jerkovič. Cena vstopnice bo pet evrov. Eden izmed kupcev vstopnice bo po koncu tekme izžreban za nagrado - potovanje v Južnoafriško republiko na ogled tekme svetovnega prvenstva.

Kako glasovati?
Mamljivo nagrado, torej pot v Južno Afriko, bo prejel tudi izžrebani televizijski gledalec, ki bo glasoval za najboljšega rekreativca ekipe Sever ali Jug. Gledalci bodo glasovali za najboljšega rekreativnega igralca ekipe Sever in ekipe Jug s SMS-glasovanjem na številko 3000 ter vsebino »SEV presledek številka igralca« ali »JUG presledek številka igralca«. Po šest igralcev ekip Severa in Juga, ki so se v ekipo kvalificirali v dobrodelnem resničnostnem šovu Kdo gre v Afriko, bo imelo številke od 2 do 7. Cena povratnega SMS-ja je 0,99 evra.

Vstopnice lahko kupite na spletni strani www.eventim.si, na prodajnih mestih Eventima ali na mestnem stadionu Murska Sobota.