Bosta zvezdnika španske izbrane vrste zaigrala skupaj v Barceloni? Foto: EPA
Bosta zvezdnika španske izbrane vrste zaigrala skupaj v Barceloni? Foto: EPA
Tim Cahill
Tim Cahill je nosilec igre Evertona. Foto: EPA

Po pisanju časnika Boston Globe naj bi 32-letni napadalec Barcelone, ki je v svoji bogati karieri igral še za Monaco, Juventus in Arsenal, s klubom, ki je redno sezono v ameriški profesionalni nogometni ligi (MLS) končal na 15. mestu, prihodnji teden podpisal donosno pogodbo. S tem se bo v MLS-ju pridružil še nekaterim evropskim zvezdnikom, med katerimi še najbolj izstopa David Beckham.

Dogovor z Villo že zelo blizu
V torek je spregovoril tudi predsednik kluba s Camp Noua Juan Laporta, ki je dejal, da je prestop Ville iz Valencie v katalonsko prestolnico že skoraj končan. "Trenutno se še pogajamo, toda vse se premika v pravo smer. Pričakujem, da se bo vse dogovorilo v prihodnjih nekaj dneh," je dejal Laporta. Klubski podpredsednik Rafael Yuste je še dodal: "Delo nam je zelo olajšano, ker si oba igralca, Fabregas in Villa, želita nastopiti za Barco."

Cahill podaljšal z Evertonom
Navijače z Goodison Parka je v torek razveselila novica, da je pogodbo z modro polovico Liverpoola podaljšal avstralski vezist Tim Cahill. 30-letni igralec navdušenja ob podpisu ni mogel skriti: "Vodstvo kluba in menedžer vesta, kaj si mislim o klubu. To je izjemno. Podpisal sem pogodbo, ki me bo na Goodsion Parku obdržala do konca kariere."