Mario Balotelli je bil glavna tarča žaljivk Interjevih navijačev. Foto: Reuters
Mario Balotelli je bil glavna tarča žaljivk Interjevih navijačev. Foto: Reuters

Balotelli, ki se je v Milan preselil januarja iz Manchester Cityja, je na San Siru doživel neprijeten sprejem. Navijači Interja so mu med tekmo mahali z napihljivimi bananami in vzklikali neprimerna gesla. Balotelli jim ni ostal dolžan in jim z "neprimerno gesto" (dal je prst na ustnice) pokazal, kaj si misli o rasističnih zbadljivkah. Zato je bil kaznovan z 10.000 evri.

Žalili tudi Muntarija
Tarča Interjevih navijačev je bil tudi Sulley Muntari, še en temnopolti nogometaš Milana, ki je v preteklosti prav tako igral za Inter. Poleg tega so navijači razobesili še nekaj žaljivih transparentov in motili igralce z laserjem.

Inter je v tem mesecu že moral odšteti 15.000 evrov, ker so njegovi navijači Balotellija žalili na tekmi proti Chievu.

Inter je danes poskrbel za nekoliko presenetljivo novico, saj bo do konca sezone zanj igral 33-letni John Carew. Norveški napadalec je julija zapustil West Ham, od tedaj pa ni igral, ampak samo treniral. Kot je znano, se je pred kratkim poškodoval Diego Milito, ki v tej sezoni ne bo več mogel pomagati črno-modrim.

Lazio proti Stuttgartu pred praznimi tribunami?
V novih težavah se je znašel tudi Lazio, ki bo zaradi neprimernega vedenja navijačev na tekmi 1/16 finala Evropske lige proti Borussii Mönchengladbach naslednji obračun v tem tekmovanju proti Stuttgartu najverjetneje moral odigrati pred praznimi tribunami. Navijači Lazia so na tekmi v Rimu žalili nekatere nasprotne igralce, na igrišče pa so metali različne predmete.