Nogomet
(7)
Trojka, ki vodi visokoleteči ljubljanski klub: direktor Janez Benčina, športni direktor Tone Hrovatič in predsednik Joc Pečečnik. Foto: RTV SLO/T. G.
Rdeče-črni dresi
Po novem imenu še novi dresi. Foto: RTV SLO/T. G.
Marinko Galič
Nezamenljivi libero Katančeve čete se vrača na veliko sceno - Marinko Galič bo poveljeval obrambi Interblocka. Foto: RTV SLO/T. G.
VIDEO
Interblock si želi igrati...

Dodaj v

Joc najprej pozdravil svojo ženo

Rebeka Dremelj in nogomet nimata veliko skupnega
1. marec 2007 ob 19:33
Grosuplje - MMC RTV SLO

Po prelevitvi iz Factorja je edini ljubljanski prvoligaš, po novem Interblock, predstavil svojo novo podobo in okrepitve.

"Pozdravljam svojo ženo," je slavnostno predstavitev ambicioznega kluba v igralnici Kongo pred nadaljevanjem sezone začel predsednik in glavni sponzor Joc Pečečnik. "Za tak, za naš prostor mogoče nenavaden pristop, smo se odločili ne zato, ker smo si sami všeč, ampak ker želimo v Slovenijo prinesti neki presežek, s tem privabiti gledalce, zagotoviti več denarja v blagajnah in posledično zagotoviti bolj urejeno nogometno okolje za vse sodelujoče v tem športu," je razložil svoj pristop k nogometu lastnik Elektrončka.

(I)Zbor zlate generacije
"V klub smo pripeljali deset novih imen, s tem smo pridobili dobro, če ne vrhunsko ekipo. Kader za tekme šteje 27 igralcev, kar ni preveč, od tega so trije res kakovostni tujci," je začel športni direktor kluba Tone Hrovatič. "Poudariti želim, da je v moštvu kar nekaj mladincev in da povprečna starost znaša kljub Simeunoviču in Galiču samo 25 let," je nogometni menedžer odgovoril na navedbe medijev, da se v nekdanjem Factorju zbirajo igralci tik pred upokojitvijo.

Po obstanku kar po naslov?
"Amir Karič, Marinko Galič, Zoran Pavlovič, Muamer Vugdalič, Marko Simeunovič in ostali so garancija za dosego ciljev. Prvi cilj je jasen - obstanek v Prvi ligi Telekom Slovenije," je predstavil nalogo kluba, ki je v jesenskih 20 krogih zbral le 14 točk. "V sezoni 2007/2008 računamo na preboj na vrh, morebiti celo na 1. mesto," ni bil v nadaljevanju nič kaj skromen Hrovatič.

Brez prevoda in Rebeke Dremelj
V nadaljevanju je nekaj spodbudnih besed spregovoril tudi trener Dragan Skočić, česar pa ni pospremil pričakovani prevod. Ob zagonu nove uradne strani so zbranim predstavnikom sedme sile zavrteli predstavitveni video in za pokušino pokazali nove črno-rdeče in bele drese, ki sta jih žal predstavila le dva nogometaša. Ob koncu pa smo še izvedeli, da Rebeka Dremelj in nogomet nimata veliko skupnega, saj smo ostali brez pričakovanega in napovedanega nastopa slovenske pevke.

Aprila derbi Interblock - Maribor?
Interblock v soboto odpira boj za obstanek na gostovanju pri Nafti. V klubu zatrjujejo, da se s v glavni mesto vrača tudi stari dobri derbi med največjima slovenskima kluboma, a na to vprašanje bodo odgovor dale tribune 11. aprila, ko bo Maribor gostoval v Šiški.

Toni Gruden

Prijavi napako
Komentarji
grega7
# 03.03.2007 ob 16:00
moooooo ne morem verjet interblock prvak 2007/2008???
to praktično ni mogoče?
kaj jim pomaga zlata generacija upokojencev?
Triptico
# 02.03.2007 ob 10:39
Da si še kdo upa vlagat denar v slovenski nogomet je zanimivo, upam da jih ne bo kmalu minilo! In še to je zanimivo, vsi podobni projekti so se začeli z enakim ciljem, končali pa prav vsi klavrno.
TRex
# 02.03.2007 ob 00:42
Pa pustite jih igrat, bomo vidli - so rekli slepi!!!
ronaldinhos
# 02.03.2007 ob 00:21
barcastolp al pa realtower!!! to mi deli!!! :):):)
martin13
# 01.03.2007 ob 23:19
Pa kakšne derbi Interblock-Maribor!Večnih derbijev ne bo več!Rzen če se ne bo olimpija prebila v naslednji 3 letih v prvo ligo in se preimenovala v barcastolp!
dafrenk
# 01.03.2007 ob 22:23
Še to sem pozabil povedat. Nismo v Ameriki, da bi se kar en klub preimenoval v Olimpijo 2006 (kakšno ime sploh je to. za posrat) ker mu tako paše. Oziroma ker je tako ime podjetju. Pa kaj je z vami. Kakšno podjetje je lahko še ne leto od ustanovitve glavni sponzor kluba, da bi se ta kar tako imenoval. Potem bi se pa še radi šli kvazi večni derbi. Prosim vas. Ne ga srat. Vsi vemo kdo je prava Olimpija in ne bomo dovolili da naše sveto ime uporabljate za komercialne uspehe.
dafrenk
# 01.03.2007 ob 22:19
Pa dej nehi klobasat. Kakšen večni derbi je to Interblock:Maribor. Pa to svet še ni videl. Kot da bi Barcelona (bognedaj) šla v stečaj in bi potem postal večni derbi Madrid:Espanyol. Pa kdo bi pa šel to gledat. Tako da, če bi radi večni derbi, počakajte še ene par let (mogoče že prej v pokalu) pa boste dobili ta prav večni derbi. Do takrat pa, kakor je bilo napisano v eni kolumni: ''Fuc* Faktor (Interblok)''.
Prva slovenska nogometna liga ...
link
Interblock obstal med elito
13
6. junij 2007 ob 15:29 Nogometaši Interblocka so upravičili vlogo favorita in po dveh dvobojih z Bonifiko obstali v PrviLigi Telekom Slovenije.
Več novic ...
Kazalo