Dario Melnjak se je izkazal v dresu Domžal. Foto: www.alesfevzer.com
Dario Melnjak se je izkazal v dresu Domžal. Foto: www.alesfevzer.com

Za Ljubljančane je odigral le 20 tekem, veliko je bil poškodovan. Z matičnim klubom je podpisal pogodbo do konca leta 2020.

Krefl ne bo edina okrepitev Rudarja v zimskem prestopnem roku. Dveletno zvestobo je obljubil tudi 24-letni Hrvat Marko Ćosić, ki je kariero začel pri Interju iz Zaprešića, nato 16 tekem odigral v dresu Hajduka, leta 2017 se je preselil v norveški Haugesund, kjer pa ni veliko igral. Branilec, ki je visok kar 191 centimetrov, je odigral nekaj tekem za mlajše selekcije svoje domovine, nazadnje za selekcijo U-16.

Melnjak okrepil zadnjeuvrščeno ekipo turškega prvenstva
Dario Melnjak se pol leta pred iztekom pogodbe iz Domžal seli v Rizespor, ki je na zadnjem mestu turškega prvenstva.

"Domžale so bile moj drugi dom, moja druga družina. Klub mi bo za vedno ostal v srcu, čas, ki sem ga preživel v tem klubu, je bilo najlepše obdobje mojega življenja. Spoznal sem veliko pravih prijateljev za vse življenje, imel sem ogromno podporo strokovnega štaba, na čelu s trenerjem Simonom Rožmanom, ki bi se mu na tem mestu iskreno zahvalil za vse, kar je storil zame. Od njega sem se naučil veliko novih nogometnih in obnogometnih vidikov, ki mi bodo nedvomno pomagali na nadaljnji poti. Zahvala gre tudi vsem soigralcem, brez katerih bi težko prišel do prestopa, ter seveda vsem preostalim v klubu, s katerimi smo vedno dihali kot eno," je dejal bočni branilec.

Melnjak se je ob Kamniško Bistrico preselil pred dobrim letom in pol, za rumene je v vseh tekmovanjih odigral 51 srečanj, dosegel pa je deset zadetkov, šest v letošnji sezoni, ko je bil dvakrat natančen tudi v kvalifikacijah Evropske lige.

Prva liga se bo nadaljevala 23. februarja, ko bodo Domžale gostile Rudar.