Jupp Heynckes v naslednjem mesecu ne bo mogel računati na Thomasa Müllerja. Foto: Reuters
Jupp Heynckes v naslednjem mesecu ne bo mogel računati na Thomasa Müllerja. Foto: Reuters

Bavarci so pod vodstvom Juppa Heynckesa ujeli pravi ritem, dobili so vse tri tekme pod vodstvom 72-letnega strokovnjaka, ki je prinesel nov zalet.

V sredo jih čaka izjemno težko gostovanje v 2. krogu nemškega pokala v Leipzigu. Kevin Kampl in soigralci, ki so v odlični formi, prihajajo na Allianz Areno v prvenstveni tekmi v soboto. Naslednji torek je na sporedu gostovanje v Glasgowu pri Celticu v Ligi prvakov, nato pa sledi naslednjo soboto veliki derbi Bundeslige na stadionu Westfalen v Dortmundu.

Müller se je poškodoval na sobotni tekmi v Hamburgu (0:1), okrevanje po raztrganini stegenske mišice leve noge bo predvidoma trajalo tri tedne: zdravniška služba napoveduje, da se bo vrnil 18. novembra. Na Volksparkstadionu je Müller igral le deset minut. V igro je vstopil na začetku drugega polčasa, podal za zadetek Corentina Tolissoja, potem pa zaradi poškodbe v spremstvu zdravniške ekipe zapustil zelenico že v 55. minuti.

Heynckes ne more računati niti na vratarja Manuela Neuerja in Francka Riberyja, ki do konca koledarskega leta ne bosta več igrala.