Napovej pravilni izid tekme v sredo in osvoji lepo nagrado! Foto: MMC RTV SLO
Napovej pravilni izid tekme v sredo in osvoji lepo nagrado! Foto: MMC RTV SLO

Dva 'El Clasica', dvoboja med večnima španskima tekmecema Barcelono in madridskim Realom, sta že pod streho, v naslednjih dneh pa nas čakata še dve poslastici, tokrat v Ligi prvakov. Po neodločenem izidu (1:1) v 32. krogu španskega prvenstva in zmagi Reala v finalu španskega kraljevega pokala (1:0) so vse oči zdaj uperjene v prvi polfinalni obračun na Santiagu Bernabeuu.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri:
Na Facebooku poiščite našo skupino MMC ŠPORT - RTV SLO in kliknite gumbek "Like". Nato na našem zidu napišite svoj odgovor na nagradno vprašanje. Nagradna igra poteka od torka, 26. aprila, do srede, 27. aprila do 20. ure.

Nagradno vprašanje:
Kakšen bo izid na prvi tekmi Lige prvakov med madridskim Realom in Barcelono? Svoj odgovor napišite na zid naše strani na Facebooku do srede do 20. ure. Odgovori, ki bodo prispeli po 20. uri, ne bodo upoštevani.

Podeljene bodo tri nagrade
Izmed vseh uporabnikov, ki bodo pravilno napovedali izid, bomo izžrebali tri, ki bodo prejeli lepe nagrade. Prva nagrada je MMC-jeva brisača, druga MMC-jeva majica, tretja pa mali namizni nogomet.