Carlo Ancelotti bo tudi v prihodnji sezoni sedel na klopi PSG-ja. Foto: EPA
Carlo Ancelotti bo tudi v prihodnji sezoni sedel na klopi PSG-ja. Foto: EPA

Le dan po velikem slavju v Lyonu je načrte Parižanov razkril bogati predsednik kluba Nasser Al Khelaifi. Real pospešeno išče novega trenerja, potem ko je že nekaj časa jasno, da Jose Mourinho zapušča kraljevi klub.

"Vodstvo Reala se je prišlo pogajat. Toda Ancelotti ima pogodbo, in kar se mene tiče, bo v prihodnji sezoni naš trener. Carlo je dober človek in prepričan sem, da bo svojo pogodbo spoštoval. Pred dnevi me je klical generalni direktor Reala, da bi se pogovorila o Ancelottiju, a sem ga zavrnil. Dejal sem mu, da ima Carlo pogodbo in naj to spoštujejo. Opravičil se je in poudaril, da je mislil, da se Ancelottiju pogodba izteka. Zatrdil mi je, da bodo to spoštovali. Želimo ga obdržati. Vsi ga imamo radi in podpiramo ga od prvega dne, ko je prišel sem," je bil odločen Al Khelaifi.

Veliko se je ugibalo tudi o nadaljevanju kariere Ibrahimovića. Švedski reprezentančni napadalec je poudaril, da bo ostal v klubu in svojo pogodbo oddelal do konca. "Naredil bom vse, da v prihodnji sezoni ubranimo naslov. Do izteka pogodbe imam še dve leti, ker sem profesionalec, bom svojo pogodbo spoštoval," je dejal Ibrahimović.