Alex Sandro je že opravil zdravniške preglede v Torinu. Foto: EPA
Alex Sandro je že opravil zdravniške preglede v Torinu. Foto: EPA
Antonio Rüdiger
Antonio Rüdiger se je maja veselil obstanka v Bundesligi. Foto: EPA

24-letni Alex Sandro je leta 2011 skupaj z Danilom v Porto prišel iz brazilskega Santosa. "Juventus je imel lani fantastično sezono. Ko je Porto izpadel iz Lige prvakov, sem nato navijal za Juventus in upam, da bomo v letošnji sezoni še boljši. Komaj čakam, da začnem trenirati s soigralci," je pojasnil Sandro.

Roma okrepila obrambo
Nemški branilec Antonio Rüdiger se za eno sezono seli iz Stuttgarta k Romi, kjer bo igral kot posojeni igralec, po sezoni pa se bosta kluba morda dogovorila za dokončen prestop nogometaša.

22-letni Rüdiger velja za enega najperspektivnejših nogometašev v Nemčiji, za reprezentanco je zbral šest nastopov. "Zelo sem vesel, da bom lahko oblekel dres Rome. Sem prihajam, da bomo osvajali naslove in "scudetto". Navijačem obljubljam, da bom dal vse za klub," je pojasnil Rüdiger.

Obrambo je okrepil slovaški reprezentant Norbert Gyomber, ki je nazadnje nosil dres Catanie, v Rim pa se je preselil kot posojen igralec. Roma lahko Gyomberja odkupi, če se bo nogometaš izkazal.

Roma je pred dnevi ostala brez francoskega branilca Mapouja Yangeja Mbiwaja, ki je odšel v Lyon, na izhodnih vratih je tudi nekdanji angleški reprezentant Ashley Cole. Trener Rudi Garcia je tako moral ukrepati in zakrpati vrzeli v obrambi.

Nova sezona Serie A se začenja v soboto, ko Roma gostuje v Veroni.