Za koga se bosta odločila prva moža kluba Mandarić in Stojić? Foto: www.alesfevzer.com
Za koga se bosta odločila prva moža kluba Mandarić in Stojić? Foto: www.alesfevzer.com
Vodstvo Olimpije odstavilo Pušnika

Prvi, na katerega so pomislili mnogi, je nekdanji slovenski selektor Slaviša Stojanović, ki je brez dela, odkar je januarja letos zapustil belgijski Lierse.
Neuradno je eden izmed kandidatov za novega trenerja 67-letni Srb Radomir Antić, edini človek na svetu, ki je v svoji trenerski karieri vodil Barcelono (2003), Real Madrid (1991/92) in Atletico Madrid (1995-1998, 1999, 2000). V sezoni 1995/96 je z Atleticom osvojil špansko prvenstvo in kraljevi pokal. Avgusta letos so ga po osmih mesecih službovanja odpustili pri kitajskem drugoligašu Hebej Žongdži. Antić je dober prijatelj Stojića, pred mesecem in pol so ju tudi že opazili skupaj v Ljubljani.

Še eno ime iz Srbije je Marko Nikolić, nekdanji trener Partizana, ki je po letu in pol ostal brez službe marca letos. Pred tem je deloval tudi v Radu, kjer je sodeloval z zdajšnjim športnim direktorjem Rankom Stojićem.

Veliko presenečenje bi bilo, če bi se pri Olimpiji odločili za trenerskega vagabunda Milka Đurovskega, ki je nazadnje za kratek čas prevzel Zavrč, v Sloveniji pa je vodil Dravo, Nafto in Maribor.

Tarča naj bi bil tudi Luka Elsner, ki pa je za Ekipo24 že zavrnil možnost, da bi sedel na klop vodilne ekipe slovenskega prvenstva.

Vodstvo Olimpije odstavilo Pušnika