Trener Dino Skender je pred nadaljevanjem prvenstva pripeljal dve okrepitvi. Foto: www.alesfevzer.com
Trener Dino Skender je pred nadaljevanjem prvenstva pripeljal dve okrepitvi. Foto: www.alesfevzer.com

28-letni Kvesić je napadalno usmerjen zvezni igralec, ki je svojo kariero začel pri Širokem Brijegu, iz katerega je prestopil v Split. Leta 2015 se je preselil v drugo nemško ligo k Erzgebirge Aueju, lani pa je postal član nemškega tretjeligaša Magdeburga.

"Prvi občutki so odlični. Moštvo me je lepo sprejelo in na prvih treningih, ki sem jih opravil z ekipo, je bilo vse pozitivno. Upam, da bom klubu pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev, pa tudi, da bomo imeli čim boljše rezultate," je za spletno stran Olimpije dejal Kvesić.

31-letni Milović je izkušeni centralni branilec. Tudi on je na Hrvaškem najprej nosil dres Splita, nato se je preselil k Hajduku, za katerega je odigral več kot 100 tekem. Od tam je leta 2016 odšel na Kitajsko. Leta 2018 je bil pol sezone posojen v Osijek, nato pa je odšel v belgijsko prvo ligo k Oostendeju.

"Počutim se zelo dobro. Ljubljana je lepo mesto in Olimpija je zelo dobro organiziran klub. Pogoji za treniranje so odlični. Ekipa me je toplo sprejela, zato sem se na treninge dobro privadil," je povedal Milović.