Nedeljska tekma v Murski Soboti je bila zaradi hudega naliva in neprimerne igralne površine prekinjena v 59. minuti. Foto: www.alesfevzer.com
Nedeljska tekma v Murski Soboti je bila zaradi hudega naliva in neprimerne igralne površine prekinjena v 59. minuti. Foto: www.alesfevzer.com
Sorodna novica Razigrani Barišić potopil Olimpijo v Stožicah

Obračun med preloženim domžalskim in ljubljanskim kolektivom, ki bi moral biti na sporedu v uvodnem krogu prvenstva, bo odigran 25. avgusta ob 17. uri.

Tekmo 5. kroga med Muro in Radomljami v Murski Soboti, ki je bila po uri igre prekinjena zaradi hudega naliva, pa bodo nogometaši dokončali 3. septembra, prav tako ob 17.00.

Maroša izenačil tik pred odmorom
Tekma na Fazaneriji je bila prekinjena v 59. minuti ob izidu 2:2. Tedaj je glavni sodnik Alen Borošak nogometaše najprej z zelenice poslal v garderobo, pozneje pa je bila zelenica preveč razmočena za nadaljevanje. Po posvetu z obema trenerjema je glavni delivec pravice odločil, da je igralna površina neprimerna za igro. Fazanerijo je sicer že v 42. sekundi z zadetkom utišal Ivan Šarić, a je izid hitro izenačil Mitja Lotrič. Radomljani so prek Sasche Varge po dobre pol ure igre nato znova povedli, a so tik pred odmorom po izjemni akciji in strelu Amadeja Maroše gostitelji vnovič izenačili.

Črno-beli so imeli v uvodnih minutah nadaljevanja celo možnost za preobrat, a je gostujoči vratar David Šugić Maroši ubranil strel z bele točke.


Prva liga Telemach

1. krog, sreda, 25. avgusta, ob 17.00:
DOMŽALE ‒ OLIMPIJA

5. krog, petek, 3. septembra, ob 17.00:
MURA ‒ KALCER RADOMLJE *2:2 (2:2)
Lotrič 13., Maroša 45.; Šarić 1., Varga 34.
Maroša je v 50. minuti zapravil 11-m.

* ‒ tekma je bila prekinjena v 59. minuti