Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Xabi Alonso Mož, ki je prekinil urok in postal kralj Leverkusna

17.04.2024

Bayer Leverkusen je v nedeljo postal nemški prvak. Prvič v zgodovini si je zagotovil sloviti 'solatni krožnik' za zmagovalca Bundeslige. Za veličino uspeha je treba pogledati v zgodovino kluba in dejstvo, da letos še ne pozna poraza.

Tenis Cicipas se je v Monte Carlu pridružil trikratnim zmagovalcem: Borgu, Mustru in Nastaseju

14.04.2024

Grški tenisač Stefanos Cicipas je zmagovalec letošnjega mastersa v Monte Carlu. V finalu je v dveh nizih s 6:1 in 6:4 ugnal Norvežana Casperja Ruuda, ki je v polfinalu izločil Novaka Đokovića.

Po zgodovinskem uspehu "Mislim, da smo se borile kot levinje!"

14.04.2024

"Do 58. minute se nismo veselile, zdaj pa se lahko, kot se hočemo. Skupaj gremo v Pariz in to je najbolj pomembno," je po uvrstitvi na olimpijske igre dejala ena izmed junakinj zmage nad Črno goro, Tjaša Stanko.

Liga prvakov Brez zmagovalca na poslastici v Madridu; Trossard preprečil poraz Arsenala

09.04.2024

Prvi četrtfinalni tekmi letošnje Lige prvakov nista prinesli zmagovalca: na Santiagu Bernabeuu je Real Madrid remiziral z Manchester Cityjem (3:3), na Emiratesu pa Arsenal z Bayernom iz Münchna (2:2).

Liga NBA Atlanta postaja trn v peti Bostona

29.03.2024

Potem ko so na zadnji tekmi v Atlanti zapravili zajetno prednost in izgubili s 120:118, so košarkarji Bostona v Atlanti klonili še drugič zapored, tokrat po podaljšku. Mož odločitve je bil Dejounte Murray (123:122).

Liga prvakov Oblak z dvema ubranjenima 11-metrovkama popeljal Atletico v četrtfinale

13.03.2024

Nogometaši Atletica so se v pravi srhljivki uvrstili v četrtfinale Lige prvakov. Po 11-metrovkah so s 5:3 izločili Inter, junak srečanja pa je postal Jan Oblak.

Oliver Bearman Potisnjen v ferrari, s katerim je navdušil motošportni svet

10.03.2024

Ko je odjeknila novica, da bo Carlos Sainz mlajši zaradi vnetja slepiča izpustil sobotno dirko za VN Savdske Arabije v Džidi, navijači Ferrarija gotovo niso bili dobre volje. A kaj hitro so dobili novega junaka: 18-letnega Oliverja Bearmana.

Formula 1 Bearman v Džidi ukradel pozornost zmagovalcu Verstappnu

09.03.2024

Max Verstappen (Red Bull) je suvereno dobil dirko formule ena za VN Savdske Arabije v Džidi. Vodil je od začetka do konca, njegova zmaga nikoli ni bila ogrožena. Drugi je bil njegov moštveni kolega Sergio Perez, tretji Charles Leclerc (Ferrari).

Liga prvakov Leipzig drago prodal svojo kožo na Bernabeuu

06.03.2024

Nogometaši madridskega Reala so se uvrstili v četrtfinale, potem ko so na povratnem obračunu osmine finala Lige prvakov na svojem stadionu remizirali z Leipzigom (1:1; skupni izid 2:1). Manchester City je s 3:1 ugnal Köbenhavn.

Formula 1 Nova sezona, stara zgodba? Verstappen tudi letos velik favorit.

28.02.2024

V četrtek se v Bahrajnu začenja nova, 75. sezona svetovnega prvenstva v formuli ena. Kaj je novega? Kam je izginil AlphaTauri, kako močni so letos Ferrari, Mercedes in McLaren – in ali sploh lahko kdo izzove Maxa Verstappna v boju za naslov?

Liga NHL Kingsi po kazenskih strelih dobili kalifornijski obračun

25.02.2024

Hokejisti Los Angelesa so po kazenskih strelih dobili tekmo Lige NHL proti Anaheimu. Na koncu je odločil strel Trevorja Moora.

Liga NBA Boston v MSG-ju do osme zaporedne zmage

25.02.2024

Košarkarji Bostona so v noči na nedeljo v Ligi NBA zmagali osmič zapored. V Madison Square Gardnu so s 116:102 premagali New York Knickse.

Stran 1 od 175
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov