David Tijanić bo kariero nadaljeval na Poljskem. Foto: www.alesfevzer.com
David Tijanić bo kariero nadaljeval na Poljskem. Foto: www.alesfevzer.com

Kot poročajo nekateri poljski mediji, le še podrobnosti ločijo 22-letnega vezista od podpisa pogodbe s prvoligašem Rakowom Czestochowo, trenutno enajstim v elitni poljski ligi.

Tijanić, ki je v članski konkurenci igral tudi za Olimpijo in Krko ter bil pred časom že pred prestopom na Poljsko k Wisli Krakov, je za Triglav v tej sezoni na 20 ligaških tekmah dosegel pet golov in dve podaji.

Slovensko okrepitev pa je dobil tudi zadnjeuvrščeni prvoligaš Lodž, saj je k njemu prestopil 27-letni levi bočni branilec iz Celja Tadej Vidmajer. Kot so zapisali na uradni strani kluba, je Vidmajer, ki bi se mu pogodba s Celjem iztekla konec sezone, podpisal 2,5-letno pogodbo. Po nekaterih informacijah so Celjani zanj dobili 40 tisoč evrov odškodnine.

Dejavni so tudi pri Domžalah, s katerimi je novo triletno pogodbo podpisal bočni branilec Jošt Urbančič, ki je ob mladinskih selekcijah zaigral tudi že za člansko ekipo, ki jo vodi Andrej Razdrh. Ta naj bi v kratkem dobil še eno okrepitev v napadu, iz sežanskega Tabora se bo najverjetneje preselil napadalec Predrag Sikimić.

Že v torek so Domžalčani v ekipo pripeljali tudi starega znanca Zenija Husmanija.