Tomić je podpisal dveletno pogodbo. Foto: NK Olimpija
Tomić je podpisal dveletno pogodbo. Foto: NK Olimpija

Po koncu sezone 2019/2020 se je iz Ljubljane preselil v Avstrijo, kjer je zastopal barve prvoligaša FC Admira Wacker. Po letu pri severnih sosedih se Tomislav Tomić vrača k Olimpiji.

Tomić ima lepe spomine
Ob podpisu pogodbe je razmišljal: "Lepo se je vrniti. Lahko rečem, da se vračam domov. Tukaj sem preživel tri leta in veseli me, da bom spet nosil zeleni dres. Spomini na moje prvo obdobje pri Olimpiji so lepi. Dvakrat smo osvojili pokalno tekmovanje in enkrat smo bili državni prvaki. Prihajam, da se bomo borili za najvišje cilje, to pa so pokal, naslov prvakov in Evropa. To je največji klub v državi in temu primerno moramo nositi grb."

Voloder prihaja v Maribor
Nogometašem Maribora se je pridružil 20-letni Robert Voloder, ki bo vijoličasti dres nosil kot posojen igralec Kölna, so sporočili iz kluba. Voloder je branilec, ki ima poleg nemškega tudi bosansko državljanstvo, v mlajših selekcijah pa je občasni član tako BiH kot Nemčije.
Voloder bo nosil dres s številko 5.

Žinko ostaja v Bravu
MoštvO za novo sezono sestavlja tudi NK Bravo. Po prihodu Gašperja Trdina, Matije Kavčiča, Renata Josipovića in podaljšanju sodelovanja z Andražem Kirmom in Lorenom Maružinom je jasno, da bo prihodnjo sezono za Ljubljančane še naprej igral tudi Luka Žinko.