Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com

Potem ko je v torek postalo jasno, da je glavni trener Dejan Djuranović prejel pozitiven rezultat na testiranje za virus SARS-CoV-2, je test nemudoma opravil tudi preostanek članskega moštva. Pri 32 testiranjih igralcev, trenerjev in preostalih članov strokovnega štaba je prišlo do dodatnih osmih pozitivnih primerov, so sporočili iz Domžal.

Deveterica bo naslednjih 14 dni preživela v karanteni, vsi, ki so imeli negativni izvid testa, pa bodo novo testiranje opravili konec tedna.

Kot pravijo pri Domžalah, so o tem že obvestili Nogometno zvezo Slovenije in čakajo na naslednja navodila. Usoda treningov in tekem bo dokončno znana v naslednjih urah, še pravijo pri domžalskem prvoligašu.

Zdaj pa je tudi znana usoda nedeljske tekme 8. kroga Prve lige Telekom Slovenije proti Muri (17.30). "Pri NZS-ju so zavrnili prošnjo za prestavitev nedeljske tekme, tako da bo domače srečanje z Muro odigrano po prvotno delegiranem terminu," so potrdili Domžalčani, ki jih prihodnji četrtek v 9. krogu čaka še gostovanje v Kidričevem.