Ronaldo novinarjem noče zaupati, kaj naj bi bil razlog za njegovo slabo voljo. Foto: Reuters
Ronaldo novinarjem noče zaupati, kaj naj bi bil razlog za njegovo slabo voljo. Foto: Reuters

27-letni superzvezdnik Ronaldo se je po dveh reprezentančnih nastopih (v petek je Portugalska igrala proti Luksemburgu, v torek proti Azerbajdžanu) znova vrnil v Madrid.

Na družabnem omrežju Facebook je ob svoji vrnitvi v Španijo zapisal: "Rad bi poudaril, da trenutno ne razmišljam o novi pogodbi. Vse moje misli so osredotočene na Real Madrid, na nove zmage, osvajanje lovorik, moje soigralce in na naše navijače."

Želja po višjem dohodku?
Spomnimo, Madeirčan je na nedavni tekmi španske lige proti Granadi novinarjem zaupal, da trenutno ni najsrečnejši. Ker je zatrdil, da so razlogi za slabše psihično počutje poklicne narave, se je javnost začela spraševati, če nemara odlični strelec ne razmišlja o odhodu iz kraljevega kluba ali o višji plači.

Ronaldo, ki zasluži 11 milijonov evrov na sezono, naj bi medijem, ki so bližje klubu, namignil, da se pri "galaktikih" ne počuti dovolj cenjen in da si želi podaljšati pogodbo ter prejemati 15 milijonov evrov na sezono. Portugalec je ta namigovanja sicer zanikal.

Iniesta odsoten najmanj 10 dni
Vezist Barcelone Andres Iniesta mora zaradi nategnjene mišice na desni nogi na prisilni počitek za od 10 do 15 dni. 28-letnik bo tako izpustil sobotno prvenstveno tekmo z Getafejem, prav tako pa bo manjkal tudi na obračunu 1. kroga Lige prvakov proti Spartaku iz Moskve.