Tim Matavž se je poškodoval ob nepravem času. Foto: EPA
Tim Matavž se je poškodoval ob nepravem času. Foto: EPA
Nogometaši že v Portorožu

Reprezentančni zdravnik Vasja Kruh meni, da bo na sredini prijateljski tekmi v Kopru težko igral, tudi če ne gre za resnejšo poškodbo. Pri takšnih poškodbah je namreč po navadi potrebnih nekaj dni za okrevanje, zato se Kruh ne bi čudil, če ne bo pripravljen.
V torek predstavitev novih dresov
Reprezentanca se je danes zbrala v hotelu Metropol v Portorožu. Večina igralcev je na zbor prispela pozno zvečer, nekateri pa bodo prišli jutri, saj so nedeljo preživeli na igriščih. Na pomožnem igrišču v Kopru bodo prvič trenirali v ponedeljek ob 19.00. V torek, ko bodo v Portorožu predstavili tudi nove drese, bodo predvidoma opravili dva treninga.
PSV sam na vrhu
Matavž se na derbiju proti Feyenoordu ni vpisal med strelce. Gostitelji so povedli z 2:0, nato so gostje iz Rotterdama izenačili, zmagoviti zadetek pa je v 85. minuti dosegel Maročan Zakaria Labyad. PSV po 23 krogih nizozemskega prvenstva vodi na lestvici, ima dve točki več od Alkmaarja, ki se je tokrat s Heerenveenom razšel z neodločenim izidom 3:3. Matavž je imel pri izidu 0:0 lepo priložnost, a je žogo z golove črte izbil Bruno Martins Indi.

Nogometaši že v Portorožu