Eden Hazard je poškodbo gležnja, zaradi katere bo izpustil preostanek klubske sezone, staknil na obračunu proti Levanteju v Valencii. Foto: EPA
Eden Hazard je poškodbo gležnja, zaradi katere bo izpustil preostanek klubske sezone, staknil na obračunu proti Levanteju v Valencii. Foto: EPA

To pa pomeni, da je zanj klubska sezona bolj ali manj končana, bo pa lahko rojakom pomagal na evropskem prvenstvu, ki se začne 12. junija.

Operativni poseg opravili brez težav
Hazarda je v ZDA operiral zdravnik, ki bedi tudi nad košarkarji Dallas Mavericks in igralci ameriškega nogometa Dallas Cowboys. Operacija naj bi po besedah predstavnikov kraljevega kluba, ki so bili v operacijski dvorani, potekala brez težav. Hazard bo nekaj dni ostal še na opazovanju, nato pa ga čaka dolgotrajna rehabilitacija.

Za Belgijcem obupna sezona
Belgijski zvezdnik, ki je lani poleti prišel v špansko prestolnico iz Chelseaja za 100 milijonov evrov, ima za seboj katastrofalno sezono. Tik pred začetkom španskega prvenstva se je prvič poškodoval in izpustil dober mesec tekem. Drugič se je poškodoval novembra in izpustil tri mesece, zdajšnjo poškodbo pa je staknil na tekmi 23. februarja proti Levanteju. Hazard je za Real Madrid odigral le petnajst tekem in dosegel en zadetek.

Na obisku pri Dončiću
Obisk Dallasa je Hazard združil z ogledom košarkarske tekme Dallas Mavericks. Po koncu se je v slačilnici srečal s slovenskim zvezdnikom Luko Dončićem, sicer velikim navijačem Reala iz Madrida, ter se z njim fotografiral in izmenjal dresa.