Slaviša Stojanovič bo skušal svojo zmagovito zgodbo nadaljevati v Celju. Foto: MMC RTV SLO
Slaviša Stojanovič bo skušal svojo zmagovito zgodbo nadaljevati v Celju. Foto: MMC RTV SLO
Stojanovič v Celje

38-letni strateg, ki je Domžalčane popeljal do dveh zaporednih naslovov slovenskega prvaka, je danes podpisal štiriletno pogodbo. Številni mediji so v zadnjih dneh poročali, da je Stojanovič eden od najresnejših kandidatov za Zemanovega pomočnika pri beograjski Crveni zvezdi, a iz tega ni bilo nič.

Stojanovič: Potrebujem predvsem čas in pomoč
"Iz enega ambicioznega okolja sem prišel v novo ambiciozno okolje. Vem, da me čaka trdo delo, a mi je ta pot iz Domžal dobro poznana. Potrebujem predvsem čas in pomoč ljudi okrog sebe, potem bodo uresničljivi tudi zahtevni cilji celjske uprave," je ob podpisu pogodbe povedal Stojanovič, ki ni skrival, da je želel trenersko kariero nadaljevati pri Crveni zvezdi: "Za celjsko sredino sem se odločil kljub resni ponudbi iz Crvene zvezde. Tam sem si želel mesto pomočnika trenerja, a so me oni videli v drugi vlogi, zato odločitev ni bila težka. Svoje je k odločitvi prispevala tudi družina."

Na Areni Petrol tudi Bulajič
Celjani so se po Sebastjanu Gobcu okrepili še z nekdanjim reprezentančnim branilcem Spasojem Bulajičem, ki je prej igral za Köln, Rudar, Publikum, Olimpijo in Maribor. Podpisal je enoletno pogodbo.

Kot mogoče nove okrepitve se v klubu omenjajo še Miha Golob, Siniša Janković in Zlatko Dedič.

R. K.

Stojanovič v Celje