Predsednik Sampdorie Massimo Ferrero je ponosno predstavil Samuela Eto'oja. Foto: EPA
Predsednik Sampdorie Massimo Ferrero je ponosno predstavil Samuela Eto'oja. Foto: EPA

33-letni veteran je v nedeljo v Rimu opravil zdravniške preglede in se nato že pridružil članom italijanskega prvoligaša. Izkušeni nogometaš je v Italiji že igral med letoma 2009 in 2011, ko je branil barve Interja.

Mexesu štiri tekme prepovedi igranja
Branilec Milana Philippe Mexes bo moral počivati naslednje štiri tekme. Kazen si je prislužil z grabljenjem branilca Lazia Stefana Maurija za vrat na tekmi Serie A v soboto, tekmeca pa sta si bila v laseh praktično vso tekmo, ki jo je s 3:1 dobil Lazio.

Mexes je izgubil živce in kapetana Lazia zgrabil za vrat. Francoz je moral z igrišča, potem ko je prejel že 16. rdeči karton v karieri.

Cassano prekinil s Parmo
Zadnjeuvrščena ekipa Serie A Parma je v ponedeljek sporočila, da je prekinila pogodbo z napadalcem Antoniom Cassanom. 32-letni član italijanske reprezentance je od kluba želel izplačilo zaostalih plač, nato pa se je z vodstvom Parme sporazumno dogovoril za prekinitev pogodbe.

Parma je na 20 tekmah osvojila le devet točk in je na zadnjem mestu lestvice. Cassano je v tej sezoni zadel petkrat in je bil prvi strelec omenjenega moštva. Parma ima velike finančne težave, zaradi katerih ji je vodstvo lige kazensko vzelo eno točko.