Arturo Vidal, ki je pred dvema tednoma osvojil Copo Americo s Čilom, bo naslednje štiri sezone igral v Münchnu. Foto: EPA
Arturo Vidal, ki je pred dvema tednoma osvojil Copo Americo s Čilom, bo naslednje štiri sezone igral v Münchnu. Foto: EPA

Na teden bo zaslužil 130.000 evrov. Bayern bo Juventusu plačal 37 milijonov evrov odškodnine. Ta teden bo v Münchnu moral opraviti še zdravniški pregled.

28-letni Vidal je v preteklosti igral še za Colo Colo in Bayer Leverkusen, iz katerega je leta 2011 prestopil k stari dami za dobrih deset milijonov evrov. Pri Juventusu že iščejo novega vezista, želja vodstva torinskega kluba je obetavni Julian Draxler iz Schalkeja.
Se bo Götze preselil v obratno smer?
58-letni Marotta bi si zelo želel videti tudi Maria Götzeja: "Iščemo ofenzivnega igralca in Mario Götze izpolnjuje vse naše pogoje. Zavedam sem, da je to igralec Bayerna, do konkretnih pogajanj še ni prišlo. Z vodstvom Bayerna imamo zelo dobre odnose."

Bundesliga se bo začela 14. avgusta, ko na Allianz Areno prihaja Hamburg.

Rdeči vragi ponujajo 90 milijonov evrov za Müllerja
Trener Manchestra Uniteda Louis van Gaal si na vsak način želi v svoje vrste pripeljati nemškega reprezentanta Thomasa Müllerja. Kot poročajo angleški in nemški mediji naj bi United Bayernu ponudil kar 90 milijonov evrov za 25-letnega napadalca.

Prva ponudba je bila 60 milijonov evrov, a so Bavarci to gladko zavrnili. Po novi ponudbi se Bayern še ni odzval. Müller je že vso kariero član Bayerna, zbral je 304 nastope in 121 zadetkov za bavarsko ekipo. Müller se je odlično razumel z van Gaalom, ki je med letoma 2009 in 2011 treniral Bayern.

United je v poletnem prestopnem roku porabil že približno sto milijonov evrov za okrepitve, pripeljal je Morgana Schneiderlina iz Southamptona, Memphisa Depaya iz PSV Eindhovna, Mattea Darmiana iz Torina in Bastiana Schweinsteigerja iz Bayerna.