Foto:
Foto:

Oglejte si predloge in se odločite za zadetek, ki je najatraktivnejši.

Predlogi za naj gol 33. kroga:
Davor Škerjanc (Olimpija) - rdecazoga1

Goran Galešič (Hit Gorica) - rdecazoga2

Amel Mujakovič (Rudar) - rdecazoga3

Do sobote lahko glasujete za naj zadetek 31. kroga, tako da na 1919 pošljete SMS s ključno besedo zadetka, za katerega glasujete.

Celoten prihodek (1 EUR/SMS) je namenjen ustanovi Rdeča žoga. Ta denar namenja socialno ogroženim.

RTV Slovenija, ustanova Rdeča žoga in Mobitel, d. d., pojasnjujejo način izvedbe storitve SMS Donacija - Rdeča žoga GOL. Ustanova Rdeca žoga je v skladu s pravili in pogoji, ki veljajo za pridobitev SMS Donacije v Mobitelu, sklenila pogodbo za storitev SMS Donacija - Rdeca žoga GOL, ki združuje ključne besede RDECAZOGA1, RDECAZOGA2 in RDECAZOGA3. Mobitel ustanovi dovoljuje, da s temi ključnimi besedami izvaja glasovanja na RTVSLO za najlepši gol Prve lige.


RTV Slovenija bo s spotom, ki bo predvajan tedensko na TV Slovenija in MMC-jevi spletni strani, gledalce pozivala, da glasujejo za posnetek najlepšega gola preteklega kroga tekmovanja v Prvi ligi in z oddanim glasom darujejo ustanovi Rdeca žoga. RTV Slovenija bo po koncu glasovanja, ki bo predvidoma potekalo od vsakega torka od 0:00 do petka do 24:00, na spletni strani www.rtvslo.si razglasil zmagovalca oz. najlepši gol posameznega kroga.