Black Panters Foto:
Black Panters Foto:
Jesus Delgado
Jesus Delgado
Jure Drobnak
Jure Drobnak


"Bo težka tekma, vendar če nam bo lahko pomagal metalec Jesus Delgado, potem lahko zmagamo eno tekmo", optimistično na obračun z Novimi Črnimi panterji gleda glavni trener Borut Beličič.
Realna kvaliteta gostov, ki so se pred sezono okrepili z nekaterimi kakovostnimi igralci, je za zdaj še manjša neznanka. Čeprav strokovno vodstvo slovenske reprezentance vlogo favorita prepušča zahodnim sosedom, se zaveda, da ima tudi slovenska zasedba nekaj skritih adutov. Med njimi je predvsem venezuelski metalec Jesus Delgado, ki bi lahko tehtnico ob pravem trenutku prevesil na slovensko stran.
„Naši metalci so čist konkurenčni njihovim. Vse kar moramo narediti je, da v obrambi zmanjšamo število napak. V napadu nam še malo zmanjka in če narediš dve, tri točke lahko zmagaš samo s perfektno obrambo“, je še dodal slovenski reprezentant Jure Drobnak.
Slovenska in italijanska ekipa bosta v ljubljanskem Štepanjskem naselju palice prekrižali na dveh nedeljskih tekmah. Uvodni met žogice bo na sporedu ob 10.30, drugo srečanje pa se bo začelo ob 15.30.
Novico je napisal uporabnik phcore