Foto:
Foto:


Igralke kranjskega Triglava se tudi z gostovanja v Gradcu vračajo neporažene. Prepričljivih 5:0 dokazuje, da kranjska dekleta ne popuščajo in da so odločena da bodo neporažene zaključile prvi del lige DEBL.
Kljub zgodnji uri, saj je bila tekma na sporedu ob 10.00 in je kranjska odprava v Gradec krenila ob 5ih zjutraj, so dekleta na ledu delovala odločno in prepričljivo. V prvi tretjini so igralke Devils Graz s tesnim pokrivanjem zaustavile kranjske napadalke, vendar jim v nadaljevanju, kljub izredno agresivni in grobi ter nešportni igri ni uspelo zaustaviti kranjskega stroja, ki je odločno zmlel vsako upanje na preobrat. Sodniške odločitve, ki so bile milo rečeno nerazumljive, so razvnele kranjske navijače, ki so prav tako kot igralke dominirali v graški ledeni dvorani.
Špela Hafner in Špela Hribar s po dvema zadetkoma in Nataša Pagon, ki je z enim zadetkom ponovno našla pot za vratarkin hrbet, so kranjčankam zagotovile prepričljivo zmago in še prepričljivejše vodstvo pred dvema domačima tekmama, kjer bodo gostile ekipi iz Neuberga in Dunaja.
Na današnjem srečanju se bodo v Celovcu domačinke z Neubergom potegovale za drugo mesto, medtem ko se za četrto mesto, ki še vodi v končnico, potegujejo Kitzbüchel, Beljak in Dunaj.

Novico je napisal uporabnik triglavanke