Foto:
Foto:

Slednji so veljali za favorite, vendar pa je bilo že takoj po začetku tekme jasno, da se Horjulci ne bodo predali. Ekipi sta se vseskozi menjali v vodstvu in na koncu je časa zmanjkalo prav favoritom. Rezultat je bil 7:6.

Precej nenavaden razplet smo videli na drugi tekmi. Citypark Strele so nastopile z rezervno postavo, saj so imeli kar trije nosilci igre svoje obveznosti v tujini. Na drugi strani se je Hervis okrepil z dvema slovenskima reprezentantoma. Rok in Štefan Nahtigal sta izkoristila še zadnji prosti vikend za igranje v domačem prvenstvu pred pričetkom italijanske lige. Ravno Štefan je bil jeziček na tehtnici v prid Hervisa, saj je za zmago svojega moštva prispeval kar po dva gola in dve podaje. V statistiko se je vpisal končni rezultat 5:2 za Hervis ter še bolj pomešal karte predvsem v tistem srednjem delu lestvice.

Dinamiti so tokrat eksplodirali proti Sebbri Orlom. Slednji niso uspeli doseči zadetka zato pa si jih Horjulci njim nasuli kar štiri. Predvsem se je izkazal vratar Dinamitov Črt Kralj, ki je s svojimi obrambami v obup spravljal napadalne Orle.
Tigri so že dokaj hitro položili orožje pred študentom iz Kranja, saj kaj več kot dobro četrtino niso uspeli zadržati pritiska. Mrežo tigrov sta predvsem polnila Mubi in Kosmač po podajah Simona Omana. Skupaj so dosegli kar 11 točk. Še višji poraz tigrov je tokrat preprečil mladi vratar Jaka Čadež.
IHK Pingvin tudi po 4. dnevu tekmovanja ostajajo praznih rok. Tokrat so bili pač boljši Piščanci iz Postojne. Prva četrtina je prinsela dva zadetka prednosti Piščancem, že po drugi četrtini pa je bil rezultat 3:2 za Pingvine. Zmagovalec je bil odločen v tretjem delu igre, ko so Piščanci naredili delni izid 3:0. S štirimi točkami je bil najuspešnejši Gregor Valenčič, igralec Piščancev iz Postojne.

Pred przniki bodo InLine hokejisti odigrali še en krog. Tokrat bo gostitelj Lukovica in sicer že v soboto 27.10.2007.
Rezultati 4. dne tekmovanja:
Piščanci Postojna 6 - 4 IHK Pingvin
Mons Tigers 1 - 7 Klub študentov Kranj
Dinamiti Horjul 4 - 0 Sebbri Team Orli
Citypark Strele 2 - 5 Hervis Aconto
TNT Horjul 7 - 6 Vrhpolje
Lestvica:
1. Dianmiti Horjul 6 točk
2. Kranjska Gora 6 točk
3. Klub študentov Kranj 5 točk
....
Novico je napisal uporabnik redline