Peter Rožič v dresu Dolenjskih Toplic Foto:
Peter Rožič v dresu Dolenjskih Toplic Foto:
Rožić in Valant po sodnikovem metu
Rožić in Valant po sodnikovem metu
Manjši poskus pretepa
Manjši poskus pretepa


Tudi Vrhpoljci so imeli lahko delo. IHK Pingvin, ki še vedno čaka na prve točke, je bil tudi tokrat nedorasel nasprotnik. Edina svetla točka pri Pingvinih je vratar Aljo Klobas, ki pa sam več kot toliko ne zmore in nekaj bodo morali ukreniti v igralskem kadru, če želijo to sezono še kaj narediti. Moštvo pa sicer obeta, saj so eni redkih, ki trenirajo s trenerjem, spomladi pa bo v polni meri tudi zaživelo njihovo novo igrišče v Grosuplju.
Bolj zanimivo je bilo na tekmi med Piščanci iz Postojne in GTB Prevojami. Slednji so bili v zanimivi tekmi srečnejši in zmagali s 6:4. Predvsem dobro je pri domačinih deloval dvojec Cerar in Urbanija, ki sta skupaj dosegla kar pet zadetkov in ravno toliko podaj.
Tekma med Sebbri Team Orli in Aconto Hervisom se je končala brez zmagovalca. Hervis je imel zmago v žepu a so štiri minute pred koncem Orli izenačili. Matic Kokalj je za Orle prispeval dva zadetka in podajo pri izenačujočem zadetku. Izid omenjene tekme je še bolj zapletel srednji del lestvice in boj za med prvih šest je še vedno povsem odprt.
Rezultati 6. tekmovalnega dne:
Vrhpolje : IHK Pingvin 7:0 (1:0, 3:0, 2:0, 1:0)
GTB Prevoje : Piščanci Postojna 6:4 (0:1, 3:1, 2:2, 1:0)
Dolenjske Toplice : Klub študentov Kranj 3:15 (2:4, 1:6, 0:1, 0:4)
Hervis Aconto : Sebbri Team Orli 3:3 (0:1, 1:0, 1:1, 1:1)
Dolenjske Toplice : Mons Tigers 4:14 (1:4, 3:2, 0:4, 0:4)
Novico je napisal uporabnik redline