Foto:
Foto:


Srecanje je potekalo precej gledalisko, saj smo bili v 5. menjavi prica izkljucitvi igralca gostujoce ekipe, temu pa je sledil tudi blag protest 1. trenerja Bertoldi Bruna, ki pravi, da tezko poda izjavo v tem trenutku, pohvalil pa je domacega metalca Kucinic Mirkota.
V isti menjavi, smo bili prica Homerunu za tocko, Arnez Bogdana, ki je odlicno odigral srecanje v napadu in k zmagi sam prispeval kar tri točke, nato pa so v 6. menjavi gosti odgovorili z isto potezo za eno tocko in rezultat je konec zadnje menjave pristal na 13:1 v korist Slovenije.
Selektor Korosec Vojko, pravi, da je ponosen na zmago in fante, ki se borijo v naših vrstah. Ob enem pa je vesel, da so po dolgem času gosti v Sloveniji kolegi iz Italije in da računa po končanem prvenstvu napredovanje Slovenije v Italijansko B ligo, najmočnejšega drzavnega prvenstva v Evropi.
Naslednji dve tekmi, za naše fante v omenjeni ligi, pa bosta, prva v cetrtek, 1. maja 2008 ob 15:30 uri, ko bodo fantje nastopali kot gosti v Buttriu proti White Sox Junior, kateri so trenutno zasidrani na zlati sredini lestvice in druga, zopet na domacih tleh v nedeljo, 4. maja 2008 ob 15:30 uri, v Stepanjskemn naselju, kjer domujejo Golovcani proti trenutno tretjeuvrsceni ekipi lestvice, in sicer proti Ponzano V. Blufioi. Obetamo si lahko razburljivo tekmo, prav tako kot v soboto, v nocnem terminu, 10. maja 2008 ob 20:30 uri na stadionu v Ronchi Italia, na domacih tleh Black Pantersov, klub, ki si trenutno deli z Slovenci sam vrh lestvice.
Foto: Lesjak Rok
več slik na http://www.zbss.si/gallery/thumbnails.php?album=36

Novico je napisal uporabnik phcore