Tekma med Citypark Strelami in Kranjsko Goro Foto:
Tekma med Citypark Strelami in Kranjsko Goro Foto:
Tekma med Hervisom in Kranjsko Goro
Tekma med Hervisom in Kranjsko Goro
Ekipa TNT Horjul
Ekipa TNT Horjul
Ekipa Sebbri Team Orli
Ekipa Sebbri Team Orli

Slednji so namreč izgubili tekmo proti študentom iz Kranja. Slednje še ne bi bilo tako zelo presenetljivo, če jim ne bi ravno študenti iz Kranja nasuli kar devet zadetkov, sami so uspeli doseči le štiri. Nazadnje sta se ekipi pred tem pomerili v končnici letnega državnega prvenstva, ko so po dramatični končnici Dinamiti zmagali in študente izločili iz boja za medalje.
TNTji, so presenetljivo odpravili aktualne prvake 2. lige iz poletnega dela sezone. Kranjčani so že vodili z 2:0, potem pa popustili in Horjulci so jim nasuli vse štiri zadetke v 3. delu tekme. Več kot gol nato niso uspeli iztržiti v zadnji četrtini in tu je prvovrstno presenečenje.
Minuli prvenstveni krog smo bili tudi priča ponovitvi finala poletnega državnega prvenstva. Se še spomnite zmagovitega zadetka Nejca Sotlarja skoraj ob zvoku sirene? Spomin na omenjeno tekmo je še kako svež in tudi tokrat je bilo pričakovati kvalitetno tekmo. Za razliko od prejšnjega kroga, ko so Strele z drugo ekipo izgubile proti Hervisu, so tokrat prišli v tisti najmočnejši zasedbi. Manjkali so zgolj igralci, ki pozimi igrajo na ledu. Kranjska gora je bila tokrat močno oslabljena. Igrali so zgolj igralci, ki so v poletnem delu zastopali barve ekipe Proteini.si in Citypark Strele niso imele težav. Kljub temu je bilo moč videti veliko odličnih potez, predvsem pa zadetkov. Na koncu je na semaforju pisalo 8:1 za Citypark Strele.
Mons Tigers so po dveh zaporednih porazih močno zdrsnili po lestvici navzdol. Tokrat so jim nasproti stali Piščanci iz Postojne. Šlo je za lepo tekmo, ki pa so jo na koncu dobili Tigersi z rezultatom 6:2. Kranjska Gora je v zadnji tekmi dneva igrala še proti Hervisu. Slednji so si pripravili veliko več priložnosti a so ostale neizkoriščene in zmage so se veselili Gorenjci.
Na lestvici vodi ekipa KŠK iz Kranja. Sledijo jim Kranjska Gora, Citypark Strele in Dinamiti. Prihodnjo soboto se bo igralo v Lukovici, ko bo zopet na sporedu pet tekem.

Novico je napisal uporabnik redline