Na treningu Foto:
Na treningu Foto:
Akcija
Floorball

Danes je za fanti že prva tekma skupine C, na žalost pa so jo po trdem boju in nekaj preobratih s 5:6 izgubili proti reprezentanci Singapurja.
Naši srečanja niso začeli najbolje, saj so imeli Singapurci že v tretji minuti na voljo kazenski strel, ki so ga izkoristili. Vseeno so se Slovenci, ki so na zadnjem svetovnem prvenstvu na Švedskem zasedli 14. mesto, kasneje uspeli zbrati in v nekaj minutah dosegli tri gole. Singapurcem je do konca prve tretjine izid uspelo izenačiti na 3:3.
Druga tretjina se je začela dobro za Slovenijo, ki je povedla s 4:3, toda veselje je bilo kratkotrajno, saj so nasprotniki odgovorili hitro. In to dvakrat, predvsem zaradi izključitev, ki so se vrstile na slovenski strani. A naši so do konca druge tretjine dosegli gol in v zadnjo tretjino odšli z neodločenim rezultatom.
Zadnji del tekme je bil dosežen le en gol. Na žalost Slovenije s strani Singapurja. Našim v zadnjih minutah ni in ni uspelo izenačiti ali preobrniti izida. Na koncu so morali nasprotnikom čestitati za zmago.
Za Slovenijo so zadetke dosegli: po dva Rok Korošec, po enega pa Tomaž Demšar, Andrej Šifrer ter Luka Časar. Slednji je bil na strani Slovenije izbran tudi za igralca tekme.
Naslednja tekma čaka naše že jutri ob 13.10, ko se bodo pomerili z Veliko Britanijo, ki je včeraj visoko s 5:25 izgubila z reprezentanco Nemčije.
Svetovno prvenstvo divizije A lahko spremljate v neposrednih prenosih na tv-programu Eurosport2, prenose tekem naših pa na naslednji povezavi http://www.net-tv.cz/streamer-window.php
K.J.
Novico je napisal uporabnik vanpersiejka#11