Odslej v dresu Kijeva Foto:
Odslej v dresu Kijeva Foto:
Bo Milič spet navduševal v zelenem dresu?
Bo Milič spet navduševal v zelenem dresu?

Kot vse kaže, je Union Olimpijo zapustil še en igralec. Gruzijsko krilo Manuchar Markoishvili je namreč podpisal enoletno pogodbo z ukrajinskim podprvakom.
Nekdanji trener Union Olimpije, je torej po slovenskem reprezentantu ( če se igralce, ki odklonijo sploh upamo tako klicati ) Marku Maraviču, v svoje vrste pripeljal še enega starega znanca.
Vodstvo Ukrajinskega prvoligaša BC Kijev je na svoji spletni uradno naznanilo podpis pogodbe z Manucharjem Markoishvilijem.
Tako je nekdanje krilo Union Olimpije podpisal eno letno pogodbo z Ukrajinskim prvoligašom BC Kijev, ter končal ugibanja kje bo nadaljeval kariero.
Markoishvili, ki je v zelenem dresu prebil tri sezone, je po Domnu Lorbeku in Teemuju Rannikku še tretji odhajajoči nosilec igre pri Olimpiji. S to odločitvijo pa se spogleduje tudi Ivica Jurkovič.
Naj omenimo še, da tudi vodstvo Union Olimpije ne sedi križem rok. Prvi podpisi pogodb naj bi se začeli v naslednjih tednih, ekipa pa naj bi bila sestavljena do začetka avgusta, ko se bo tudi prvič zbrala na treningu.
Novico je napisal uporabnik staaM