Foto:
Foto:


Srečanje je bolje začel Armani Jeans, ki je v prvi četrtini vodil že za 10 točk zavoljo odličnega meta in dobre obrambe. V drugem polčasu so se razigranemu Mihi Zupanu pridružili še Taylor, Bailey in Milič. Dokazal se je tudi mladi slovenski reprezentant Jan Močnik. V končnici je zablestel z ukradenimi žogami, podajami ter dvema preigravanjema in požel glasen aplavz 700 gedalcev.
V finalu močnega turnirja v Italiji je Olimpja s 70:65 klonila proti Fortitudu iz Bologne, ki je nastopil v popolni postavi – tudi z najnovejšo okrepitvijo Daliborjem Bagarićem. Pri naših je blestel Taylor (24 točk, 6 skokov, 7 ukradenih žog, 3 podaje). Zaradi bolečin v mišici je tekmo izpustil Jasmin Hukić. V tekmi za 3. mesto je Armani Jeans ugnal Benetton.
Tekma se je začela povsem izenačeno, Olimpijina peterka Bailey, Taylor, Dončić, Milič in Graves je uspešno parirala zasedbi novega trenerja Fortituda Andree Mazona. Vendar je vseena nabrala zaostanek, ki ga je v drugem polčasu izničila. Razpoloženemu Taylorju so na pomoč priskočili Zupan (14 točk) ter borca Dončić in Bailey. Zmago je Olimpiji v zadnjih trenutkih s prodori preprečil Horace Jenkins.
Novico je napisal uporabnik mycky