Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

EP v odbojki 2017 - Arhiv

Evropsko zlato za ruske odbojkarje, Slovenci 8.

Ruski odbojkarji so postali novi evropski prvaki, po trdem boju so v finalu s 3:2 v nizih ugnali Nemce. Slovenija je na EP-ju na Poljskem zasedla 8. mesto.

Giani še drugič zapored v finalu evropskega prvenstva

Odbojkarska reprezentanca Nemčije je v polfinalu evropskega prvenstva po velikem preobratu premagala Srbijo s 3:2.

Kovač: Izgubili smo značaj in srce

"Treba se je boriti žogo za žogo, točko za točko in se počasi vračati. A mi smo se samo gledali," je po izpadu Slovenije z odbojkarskega EP-ja dejal selektor Slobodan Kovač.

Odbojkarsko prvenstvo stare celine leta 2019 tudi v Sloveniji

Evropska odbojkarska zveza (CEV) je na letnem kongresu, ki poteka v okviru evropskega prvenstva na Poljskem, razkrila, da bo prihodnje evropsko prvenstvo, leta 2019, v Franciji, Sloveniji, na ...

Strašni Rusi končali slovenske sanje o novem podvigu

Slovenska odbojkarska reprezentanca na evropskem prvenstvu ne bo ubranila srebrne medalje. Njena pot se je končala v četrtfinalu, saj so bili Rusi v Krakovu močnejši s 3:0.

Apetit iz jedilnice so prenesli na igrišče

Slovenske odbojkarje je pred tekmo s Poljsko že marsikdo nekam poslal. Spletni komentatorji po porazu z Bolgari, pa tudi selektor v garderobi.

Slovenci v Krakovu pogasili peklensko vzdušje

Slovenski odbojkarji so v peklenskem vzdušju v dvorani v Krakovu premagali Poljake (0:3) in se uvrstili v četrtfinale letošnjega evropskega prvenstva. Za polfinale bodo morali preskočiti rusko oviro.

Bolgari boleče razkrili vse slovenske slabosti

Slovenska odbojkarska reprezentanca je na EP-ju drugič zapored izgubila s 3:0, tokrat z Bolgarijo. V repasažu za četrtfinale bo treba premagati Poljake.

Slovenci proti Bolgarom po zmago in drugo mesto

Slovenski odbojkarji, ki so na evropskem prvenstvu dosegli zmago nad Španci in poraz proti Rusom, v ponedeljek čaka dvoboj z Bolgarijo.

Bojeviti Slovenci izgubili napete končnice proti Rusom

Slovenski odbojkarji so na evropskem prvenstvu na Poljskem izgubili razburljiv dvoboj z Rusijo, odbojkarska velesila je slavila s 3:0 (25, 28, 22). Rusi so Slovencem zadali prvi poraz na EP-ju.

Rusija prva "ura resnice" za Slovence

Slovenski odbojkarji na evropskem prvenstvu na Poljskem so po gladki zmagi nad Španijo misli že preusmerili na Rusijo, ki bo v soboto realnejši pokazatelj, kakšen je domet Slovenije.

Odbojkarji na krilih sijajnega Šterna za uvod strli Špance

Slovenci so zmagovito začeli letošnje evropsko prvenstvo v odbojki. V Krakovu so s 3:0 (25, 15, 16) premagali nekdanje evropske prvake Špance.

Španci najslabši na papirju, a ne gre jih podcenjevati

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v četrtek v Krakovu začela braniti senzacionalno srebro s prejšnjega evropskega prvenstva v Bolgariji.

Tine Urnaut: Za dopust se zmenite s Stojčevom

" Vemo, da lahko premagamo vrhunske ekipe. Toda - kar si naredil včeraj, danes ne pomeni nič ," se kapetan odbojkarjev Tine Urnaut zaveda, da se na vsakem prvenstvu zgodba začne znova.

Slovenija na EP-ju lahko "premaga vsakogar"

V četrtek se bo na Poljskem začelo 30. evropsko odbojkarsko prvenstvo. Na njem bo sodelovalo 16 reprezentanc, ki bodo razdeljene v štiri skupine, med njimi bodo tudi Slovenci.

Preveč slovenskih napak v ključnih trenutkih

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je izgubila zadnje pripravljalno srečanje pred evropskim prvenstvom na Poljskem. Srbi so v Beogradu še drugil ugnali Slovence, tokrat s 3:0 (22, 25, 23).

Srbi v Beogradu po dveh urah ugnali Slovence

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Beogradu na predzadnjem pripravljalnem srečanju pred nastopom na evropskem prvenstvu na Poljskem po dveh urah boja morala priznati premoč Srbom, ki so ...

Na evropsko prvenstvo brez Klemna Čebulja

Za slovensko reprezentanco je dober mesec priprav, ki jih bodo sklenili v Srbiji. Počasi se oblikuje ekipa, ki bo nastopila na evropskem prvenstvu na Poljskem.

Slovenci so se Italijanom oddolžili za poraz

Slovenski odbojkarji so po torkovem porazu tokrat dobili pripravljalno tekmo proti Italiji. V Cavaleseju so bili boljši z 1:3 (-22, 23, -20, -22).

Slovenski odbojkarji nemočni proti olimpijskim podprvakom

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala v Caveleseju priznati premoč gostiteljem pripravljalne tekme za evropsko prvenstvo. Italijani so bili boljši s 3:0 (22, 15, 15).