Conor McGregor je spet napovedal upokojitev. Foto: Reuters
Conor McGregor je spet napovedal upokojitev. Foto: Reuters

Odločitev je bila nenadna, saj jo je na Twitterju objavil sredi dogodka UFC 250, ki je potekal prav v noči na nedeljo. Irec je upokojitev že nekajkrat napovedal, zato mu vsi ne verjamejo, da se ne bo več vrnil v ring. Zadnjič se je boril januarja.

Nekaj časa iskal naslednjega tekmeca
Zjutraj je objavil video, v katerem opravlja trening, in še maja je govoril o naslednjih tekmecih – 28. maja je sprejel ponudbo za obračun z legendarnim Andersonom Silvo. Predsednik UFC-ja Dana White je na začetku tedna razmišljal, da bi bilo za McGregorja najbolje, da se pomeri z zmagovalcem obračuna Justin GathhjeHabib Nurmagomedov.

White: Rad ga imam
"Nihče nikogar ne sili, da se mora boriti. Če Conor McGregor misli, da se mora upokojiti, naj to naredi. Dobro poznate moje občutke o upokojitvi. Rad ga imam. Conor spada med tiste, ki so to stvar naredili res zabavno," je odločitev komentiral White.

Upokojil se je že tretjič
McGregor je upokojitev prvič napovedal leta 2016, ker se je z UFC-jem sprl zaradi lokacije intervjuja, ki bi ga moral opraviti. Drugič je to storil marca lani. V ringu je bil zadnjič januarja letos, ko je v le 40 sekundah premagal Donalda Cerroneja.