Preostali športi
slice
Sašo Bertoncelj končno "našel samega sebe" v pravilniku
Element bertoncelj ima težavnost C, 22. januar 2018 ob 17:07 Mednarodna gimnastična zveza je po Sašu Bertonclju poimenovala prvino bertoncelj, ki ima v pravilniku do olimpijskih iger 2020 težavnost C, kar pomeni 0,3 točke.
1
Brady iz globoke luknje do osmega nastopa na Super Bowlu
30
22. januar 2018 ob 08:13 Po 13 letih bosta na Super Bowlu spet igrala New England in Philadelphia, oba sta v konferenčnem finalu unovčila prednost domačega igrišča.
Umrl Dimitrij Mancevič, arhitekt uspeha številnih slovenskih plavalcev
7
22. januar 2018 ob 10:31 V 59. letu starosti je po dolgotrajni bolezni umrl trener Dimitrij Mancevič, ki je v slabih treh desetletjih bivanja v Sloveniji pustil neizbrisen pečat v slovenskem in mednarodnem plavanju. Med ...
Skvoš: Prvi slovenski finale na turnirjih Super serije
1
22. januar 2018 ob 15:57 V Pragi je zadnji konec tedna potekal Czech Junior Open, mladinski turnir najvišjega kakovostnega ranga Super serije v skvošu, na katerem je igralo več kot 300 igralcev iz 34 držav.
Mark Allen ponovil uspeh Dennisa Taylorja
4
22. januar 2018 ob 08:23 Mark Allen je v finalu mastersa premagal Kyrena Wilsona z 10:7 in se veselil prve lovorike na treh največjih turnirjih za snuker.
Grmova izenačila dosežek kariere; slavje 15-letnice Daša Grm je na evropskem prvenstvu v umetnostnem drsanju v Moskvi osvojila 20. mesto, kar je izenačenje njene najboljše uvrstitve. Dvajseta je bila že leta 2011.
5
Dobovičnik po odpovedi Irana: Povedati jim je treba, da nismo "banana ekipa" Slovenska reprezentanca v dvoranskem nogometu, ki se pripravlja na bližnji EP v Stožicah, išče novega tekmeca za generalko, saj Irana, bronastega z zadnjega SP-ja, prihodnji teden ne bo v Slovenijo.
10
Patrioti najbolj pridni zbiralci (divizijskih) naslovov Nogometaši Pittsburgha so v konferenčnem polfinalu Lige NFL dosegli kar 42 točk, a vseeno ostali brez zmage.
2
Boštjan Pristavec iz Čila s petim mestom Boštjan Pristavec iz Aerokluba ALC Lesce je na osmem svetovnem tekmovanju v jadralnem letenju za veliko nagrado, ki je bilo ta teden v Čilu, osvojil peto mesto.
2
Vikingi zapravili vodstvo 17:0, ob izteku časa jih je rešila čudežna akcija Nogometaši Minnesote ostajajo v igri, da v začetku februarja postanejo sploh prvi, ki bi igrali na Super Bowlu na svojem stadionu.
27
Philadelphia na golovi črti ustavila Atlanto Nogometaši Philadelphie so v konferenčnem polfinalu Lige NFL nekoliko presenetljivo ugnali Atlanto s 15:10 in se v končnici veselili prve zmage po devetih letih.
12
Upi Philadelphie zdaj na Folesovih krilih Ta konec tedna so v Ligi NFL na sporedu tekme konferenčnega polfinala, ko se boju za Lombardijev pokal pridružijo še najboljše štiri ekipe rednega dela sezone.
4
Od 43 obtoženih se ni pritožil le voznik boba Kar 42 ruskih športnikov je zaradi dosmrtne prepovedi nastopa na olimpijskih igrah zaradi obtožb uživanja prepovedanih sredstev v času Sočija 2014 vložilo pritožbe na Mednarodnem arbitražnem ...
6
Olimpijska bakla začela 20-dnevno pot po Sloveniji Natanko mesec dni pred začetkom olimpijskih iger v Pjongčangu je v Ljubljani zagorela slovenska olimpijska bakla. Obiskala bo osem slovenskih krajev.
4
Severno Korejo bosta v Pjongčangu predstavljala le umetnostna drsalca Severna Koreja se bo vendarle udeležila zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu, tam pa bosta državo zastopala le umetnostna drsalca.
12

Izbor
Izbor
Citat za prebrat
link
Jure Vnuk
9
22. januar 2018 ob 08:44 V življenju sem ob hokeju počel marsikaj, med drugim sem delal z mladimi, kuhal sem v restavraciji, prodajal sem sesalnike, čistil sem avtomobile, toda tega se ne sramujem.
Več novic ...
Anketa: 23. januar 2018 ob 16:48

Kdo naj bo slovenski zastavonoša na odprtju olimpijskih iger v Pjongčangu?

Vesna Fabjan
Jakov Fak
Mitja Robar
Arhiv
Kazalo