Preostali športi
slice
Vrnitev legende, Kasparov po 12 letih spet za šahovnico
Ne vrača se "za vedno", 15. avgust 2017 ob 15:58 Ruski šahovski velemojster Gari Kasparov se je po 12 letih vrnil v svet šaha, na mednarodnem turnirju v St. Louisu v ZDA je remiziral proti rojaku Sergeju Karjakinu.
11
Prvi major za Justina Thomasa
5
14. avgust 2017 ob 08:44 Ameriški golfist Justin Thomas je zmagovalec zadnjega letošnjega majorja, 24-letnik je bil najboljši na igrišču Quail Hollow v Charlottu.
Pleše med smetano ironmana na Havajih
5
10. avgust 2017 ob 14:30 Najboljši slovenski triatlonec v ironmanu David Pleše si je zagotovil dovolj točk za nastop na oktobrskem svetovnem prvenstvu na Havajih.
Zemljak in Pokeršnik na evropsko prvenstvo po presenečenje
4
8. avgust 2017 ob 16:45 Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik bosta prihodnji teden kot prva Slovenca nastopila na evropskem prvenstvu v odbojki na mivki.
Če izklopiš možgane, si v petnajstih minutah na tleh
8
8. avgust 2017 ob 06:29 Slovenija ima v jadralnem letalstvu, tem psihično zelo napornem športu, kjer je treba sprejeti veliko odločitev, spet tekmovalca v evropskem vrhu – Boris Žorž se je z EP-ja na Češkem vrnil s srebrom.
Žorž srebrn na evropskem prvenstvu na Češkem Velik uspeh slovenskega jadralnega letalstva: Boris Žorž je na evropskem prvenstvu v razredu klub v Moravski Trebovi osvojil srebrno medaljo.
4
Steph Curry uspešno prestal krst v golfu Eden najboljših košarkarjev Steph Curry prvič sodeluje na profesionalnem turnirju za golf, uvodni krog v Haywardu je končal s 74 udarci, kar je le štiri nad parom igrišča.
8
Vladimir Kličko obesil rokavice na klin Nekdanji svetovni boksarski prvak v težki kategoriji Vladimir Kličko je sporočil, da je končal svojo kariero. Tako povratnega dvoboja z Britancem Anthonyjem Joshuo ne bo.
16
Rajmondu Debevcu do brona zmanjkal vsega en krog Slovenski strelec Rajmond Debevec je na evropskem prvenstvu v Bakuju s standardno puško v trojnem položaju osvojil četrto mesto. 54-letnik je zbral 576 krogov, do odličja ga je ločil en sam krog.
6
Adrian še vedno čaka na prvo posamično zlato Ameriški plavalec Nathan Adrian je na svetovnem prvenstvu v Budimpešti osvojil tri zlate medalje, skupaj jih ima kar osem, a še vedno čaka na prvo v posamični disciplini.
1
Olimpijske igre 2024 v Parizu, leta 2028 v Los Angelesu Poletne olimpijske igre leta 2024 bo gostil Pariz, Los Angeles pa bo najboljše športnike privabil štiri leta pozneje, torej leta 2028.
26
Ameriški plavalci zadnji dan osvojili še štiri zlate medalje Ameriški plavalci so zadnji dan svetovnega prvenstva v vodnih športih le še potrdili primat prve plavalne velesile, saj so osvojili še štiri zlate medalje.
2
Novi medalji za Rajmonda Debevca Rajmond Debevec je na evropskem strelskem prvenstvu v Bakuju osvojil bronasto kolajno v disciplini velikokalibrska puška leže 300 m.
10
Tretja zmaga Garnbretove v letošnji sezoni Janja Garnbret je zmagala na tekmi svetovnega pokala v težavnosti v Brianconu. V finalu je drugo mesto zasedla Belgijka Anak Verhoeven, tretje mesto pa Korejka Jain Kim.
7
Hrvati po desetih letih svetovni prvaki - Sukno utišal madžarske navijače Hrvaški vaterpolisti so po desetih letih znova svetovni prvaki. V finalu so v Budimpešti premagali Madžare z 8:6 in s tem nadgradili sladko zmago nad Srbijo v polfinalu.
29

Citat za prebrat
link
Amedej Vetrih
1
18. avgust 2017 ob 09:29 V dresu Domžal sem zapravil kar nekaj lepih priložnosti. Upal sem, da se bo vse skupaj obrnilo na res pomembni tekmi. Take odigraš dvakrat ali pa morda trikrat v življenju.
Več novic ...
Anketa: 4. avgust 2017 ob 17:27

Ali se bodo nogometaši Maribora prebili v Ligo prvakov?

da
ne
Arhiv
Kazalo