Preostali športi
slice
Čas je za Afriko
Sledijo kmalu tudi poletne olimpijske igre?, 19. oktober 2018 ob 09:14 V Buenos Airesu so se v četrtek končale tretje olimpijske igre mladih. Čez štiri leta se bodo mladi zbrali v Senegalu, kar bo sploh prvi olimpijskih dogodek v Afriki.
15
Slovenci končali nastope na Spintu v Celju
18. oktober 2018 ob 22:00 Spint 2018, svetovno prvenstvo v namiznem tenisu za invalide v Celju, se je za domače tekmovalce že končal.
Košarkarji do brona v Buenos Airesu - Slovenci osvojili enajst medalj
3
17. oktober 2018 ob 19:47 Dan Osrečki, Jan Razdevšek, Adrian Hirschmann in Erik Groznik so na mladinskih olimpijskih igrah v Buenos Airesu osvojili bronasto kolajno v košarki 3x3.
Tominc podaljšal slovenski niz zlatih medalj v kajaku
16. oktober 2018 ob 23:41 Kajakaš Lan Tominc je na mladinskih olimpijskih igrah v Argentini osvojil zlato kolajno v slalomu in poskrbel, da je tudi na tretji izvedbi tovrstnih tekmovanj na najvišji stopnički stal slovenski ...
Gabrovec se bo potegoval še za en mandat na čelu OKS-a
10
16. oktober 2018 ob 17:51 Volilna skupščina Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS) bo 16. decembra. Dosedanji predsednik OKS Bogdan Gabrovec se bo potegoval za še en štiriletni mandat.
Kozinova bo 30. marca 2019 boksala v Hali Tivoli Slovenska boksarka Ema Kozin je strnila vtise po nedeljski zmagi nad Mehičanko Irais Hernandez, ki ji je prinesla naslova svetovne prvakinje po verzijah Wiba in WBA v super srednji kategoriji.
4
Po "zastrašujoče dobrih treningih" je cilj le eden: medalja Evropski podprvak Sašo Bertoncelj odhaja na svetovno prvenstvo v gimnastiki z eno samo mislijo: osvojiti medaljo.
12
Jeklarji se iz džungle spet vračajo z zmago Nogometaši Pittsburgha so v derbiju 6. tedna Lige NFL v gosteh spet premagali divizijske rivale Cincinnati, tokrat je bilo 28:21.
6
Princesa si je priborila nova šampionska pasova Najboljša slovenska boksarka Ema Kozin je v Münchnu premagala Mehičanko Irais Hernandez in s tem osvojila naslova v supersrednji kategoriji po verzijah WBA in WIBA.
21
Na rekordni 50. Barcolani Kosmina znova drugi, Vinčec tretji Italijanska jadrnica Spirit of Portopiccolo je zmagala na 50. izvedbi regate Barcolana v Tržaškem zalivu, na kateri je nastopilo 2.688 posadk, kar je nov svetovni rekord za tovrstne jadralske dogodke.
17
Pleše na Havajih 21., rekorda proge za Langa in Ryfovo Slovenski triatlonec David Pleše je na svetovnem prvenstvu v ironmanu na Havajih osvojil 21. mesto med profesionalci.
2
Juvanova prva z zlatim odličjem v Argentini Teniška igralka Kaja Juvan je prva slovenska športnica na mladinskih olimpijskih igrah v Buenos Airesu, ki je prišla do zlate medalje.
1
Kdo si sploh želi zimske olimpijske igre? Stockholm že ob podporo. Samo tri dni po tem, ko je Mednarodni olimpijski komite v Buenos Airesu formalno potrdil tri kandidature za izvedbo zimskih olimpijskih iger 2026, je eden izmed trojice – Stockholm – ostal brez ...
19
V Celju vse nared za SP v namiznem tenisu za invalide Že čez nekaj dni se bo v Celju in Laškem začel letošnji največji dogodek za športnike invalide v Sloveniji.
1
Plavalki Neži Klančar še drugo odličje v Buenos Airesu Plavalka Olimpije Neža Klančar je na mladinskih olimpijskih igrah v Buenos Airesu osvojila še drugo medaljo.
5

Izbor
Izbor
Citat za prebrat
link
Igor Kokoškov
19
18. oktober 2018 ob 15:04 Vesel sem za Luko. Ko sva sodelovala, smo bili zelo uspešni. Vedno je čustveno govoriti o njem, saj na dan pridejo res lepi spomini. Nikoli nisem dvomil, da bo naredil uspešno kariero v NBA-ju.
Več novic ...
Anketa: 17. oktober 2018 ob 17:41

Koga bi si želeli na mestu selektorja slovenske članske nogometne reprezentance?

Matjaž Kek
Edy Reja
Primož Gliha
Igor Benedejčič
Zlatko Zahovič
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo