Preostali športi
slice
Hitro slovo slovenskih bork v Južni Koreji
V igri ima Slovenija še štiri orožja, 26. junij 2017 ob 10:35 V Južni Koreji poteka svetovno prvenstvo v tekvondoju, ki se za slovenske predstavnike ni začelo najbolje, saj sta bili Ana Petrušić im Dunja Lemajić poraženi že v prvem krogu.
1
Domača ekipa Elana pobrala smetano v Lescah
3
25. junij 2017 ob 15:24 Na tekmi svetovnega pokala v skokih na cilj so v Lescah slavili padalci slovenske ekipe Elan.
Urša Kragelj v Augsburgu na stopničkah
25. junij 2017 ob 14:44 Na drugi tekmi svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah je kajakašica Urša Kragelj zasedla tretje mesto. V finalu so veslali tudi trije kanuisti, ki pa so zaostali za najboljšimi.
Kauzerju se finalna vožnja v Augsburgu ni posrečila
8
24. junij 2017 ob 16:14 Na drugi tekmi svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah je kajakaš Peter Kauzer zasedel sedmo mesto. Srebrni olimpijec iz Ria je bil v Augsburgu edini slovenski sobotni finalist.
Vaterpolska krona ostaja v Ljubljani
6
22. junij 2017 ob 07:58 Vaterpolisti Ljubljane Slovana so tretjič zapored dobili državno prvenstvo, potem ko so na če trti tekmi z 10:5 slavili v Kranju in dobili finalno serijo s 3:1.
Enajst plezalcev na evropsko prvenstvo v Italijo Campitello di Fassa bo 30. junija in 1. julija prizorišče evropskega prvenstva v težavnostnem in hitrostnem plezanju.
2
OKS v letu 2016 ustvaril 23.000 evrov dobička Olimpijski komite Slovenije (OKS) je leto 2016 končal s 23.000 evri dobička, je na skupščini povedal generalni sekretar organizacije Edvard Kolar. V zadnjem obdobju je zelo aktiven marketing OKS-a.
4
Uspešna vrnitev Velenškove Judoistka Ana Velenšek je v svojem prvem nastopu po bronu na olimpijskih igrah v Riu na tekmi velike nagrade v mehiškem Cancunu osvojila tretje mesto v kategoriji nad 78 kilogramov.
2
Koepka z rekordom do prvega velikega tunirja v karieri Ameriški golfist Brooks Koepka je zmagovalec 117. odprtega prvenstva ZDA na igrišču Erin Hills v bližini Milwaukeeja.
6
Kamničani pred domačimi navijači do bronaste medalje Bazen Kamnik je zadnji konec tedna gostil 24. dan vaterpolistov, v okviru katerega si je Kamnik po zmagi nad Koprom s 13:9 priigral tudi tretje mesto v državnem prvenstvu.
Savšek na Vltavi četrti, usodne kazenske sekunde Benjamin Savšek je na tekmi svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah v Pragi v napetem in izenačenem finalu kanuistov zasedel četrto mesto.
New Zealand po štirih zmagah vodi s 3:0 Posadka Team New Zealand je na Bermudih dobila prve štiri regate Pokala Amerike in v zmagah proti branilcu naslova Oracle Teamu povedla s 3:0.
10
Kauzer zaradi 50 kazenskih sekund brez finala Uvodna tekma svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah v Pragi se za slovensko ekipo ni začela po željah. Brez finalnega nastopa so ostali trije polfinalisti med kajakaši, pa tudi kanuistka.
2
Milijonski obračun Mayweather - McGregor 26. avgusta Po dolgotrajnih pričakovanjih in ugibanjih je novica zdaj uradna. 26. avgusta se bosta v boksarskem dvoboju pomerila nekdanji boksarski prvak Floyd Mayweather in prvak UFC Conor McGregor.
108
Karničar ob odhodu v Himalajo: Moja šibka točka je od nekdaj poslavljanje Davo Karničar se je z Brnika odpravil proti Pakistanu, kjer se bo predvidoma sredi julija podal na vrh himalajskega osemtisočaka K2, z vrha katerega namerava kot prvi Zemljan sestopiti s smučmi.
7

Citat za prebrat
link
Giannis in Thanasis Antetokounmpo
8
25. junij 2017 ob 12:13 Nihče mi ne more reči, da nisem Grk. V življenju ne poznam drugega. Nikoli nisem bil v Nigeriji. Smo otroci enajstih milijonov Grkov.
Več novic ...
Anketa: 26. junij 2017 ob 09:37

Kdo bo zmagovalec teniškega turnirja v Wimbledonu?

Andy Murray
Novak Đoković
Roger Federer
Rafael Nadal
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo