Michael Vick na prvi tekmi po vrnitvi ni dobil veliko priložnosti. Foto: EPA
Michael Vick na prvi tekmi po vrnitvi ni dobil veliko priložnosti. Foto: EPA
Greg Lewis
Greg Lewis je takole ujel zadnjo podajo Bretta Favreja. Foto: EPA

29-letnemu igralcu je priložnost pred časom ponudila Philadelphia. Vick je prvič lahko zaigral v 3. krogu. Pri zmagi proti Kansasu 34:14 mu je trener namenil nekaj minut, v katerih je sodeloval pri 11 igrah, pri tem pa je igral na različnih igralskih mestih (podajalec in sprejemalec).

Vick čutil metuljčke
"Mislim, da sem igral kar dobro. Lagal bi se, če bi vas skušal prepričati, da nisem bil živčen. Zaradi vsega skupaj sem v trebuhu čutil prave metuljčke, kar je bilo pravzaprav dobro, saj sem se pozneje sprostil," je razlagal nekdanji podajalec Atlante.

Levi le prekinili črni niz
Omenimo še nekaj dogodkov, ki so zaznamovali 3. krog Lige NFL. Detroit je na svojem igrišču premagal Washington z 19:14 in s tem prekinil serijo 19 porazov. Črna serija se je tako začela že v predlanski sezoni. Levi so se tako izognili, da bi postali ekipa z največ zaporednimi porazi. Ta neslavni rekord tako ostaja v rokah Tampe Bay, ki je v sezonah 1976 in 1977 kar 26-krat zapored ostala brez zmage. Nič kaj bolje sezone ni začela današnja ekipa Buccannersov, ki so na svojem igrišču kar z 0:24 izgubili proti NY Giantosm in tako letos ostajajo še brez zmage.

Nova izjemna predstava Manninga
Indianapolis je v gosteh z 31:10 razbil Arizono. Niti Coltsov je spet izjemno vlekel Peyton Manning, ki je s podajami zbral 379 jardov in podal za štiri touch downe.

Favre še vedno zna
Minnesota je dobila tudi tretjo letošnjo tekmo. V Minneapolisu je s 27:24 padel San Francisco. Kolo časa je zavrtel Brett Favre, ki bo čez dva tedna dopolnil 40 let. Legendarni podajalec, ki je večino svoje kariere igral za Green Bay, je dve sekundi pred koncem tekme žogo vrgel 32 jardov, Greg Lewis pa jo je ujel.