Tyson je spet plesal v ringu. Foto: Reuters
Tyson je spet plesal v ringu. Foto: Reuters

V Staples Centru ni bilo gledalcev, obračun je trajal osem rund, vsaka runda pa se je končala po dveh namesto običajnih treh minutah.

"Včasih sta ti dve minuti videti kot tri. Vesel sem, da je to za mano in se že veselim, da bom kaj takega kmalu ponovil," je povedal Mike Tyson ter ob priznanju, da si je želel zmage, šaljivo dodal: "Z izidom se moram sprijazniti. Ja, navsezadnje je to kar dobro. Tudi občinstvo je s tem zadovoljno." Ta si je obračun lahko ogledalo po spletnem prenosu.

Boksarja sta bila precej izmučena. Foto: Reuters
Boksarja sta bila precej izmučena. Foto: Reuters

Jones: Ne maram remijev
Roy Jones
, tudi nekdanji svetovni prvak, ki je bil med dvobojem še bolj utrujen od tekmeca in se je pogosto dobesedno naslanjal nanj, je bil bolj nezadovoljen. "Ne maram neodločenih izidov in tudi tokrat bi moral biti razplet drugačen. Ves čas me je udarjal z glavo, boksal v telo. To je pri meni pustilo posledice in sem bil zato še bolj izčrpan."

Tyson je bil nesporni vladar težke kategorije v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, desetletje pozneje pa je zašel v težave in je izgubljal šampionske pasove, v zasebnem življenju pa je bil obtožen posilstva in je preživel tri leta v zaporu ter precej časa tudi na sodiščih.