Zvonimirju Serdarušiću tokrat ni uspelo podžgati svojih varovancev. Foto: EPA
Zvonimirju Serdarušiću tokrat ni uspelo podžgati svojih varovancev. Foto: EPA

Zvonimir Serdarušić: "Na obrazih svojih varovancev sem že pred tekmo videl, da niso pripravljeni na novo bitko. To sem jim tudi povedal in jih poskušal dvigniti pri ogrevanju. Ni mi uspelo, v prvem polčasu niso opravili obrambnih nalog, niso se držali niti enega dogovora. Po tako visokem vodstvu tekmecev bi bilo iluzorno pričakovati, da bi rezultat še preobrnili, igralci pa so se borili predvsem za to, da se ne bi osramotili."

Uroš Zorman: "Selektor nas je ves dan opozarjal na nevarnost. Tekmečev vratar je na začetku fenomenalno branil, nam je padla zbranost, igrali smo zbegano. Kar naenkrat smo zaostajali za šest, sedem, osem, devet golov. V prvem delu se nikakor nismo mogli vrniti v igro, če bi nam to uspelo, bi se končalo drugače. V drugem polčasu smo dokazali, da smo vendarle iz pravega testa, da se ne predajamo obupu, četudi veliko zaostajamo."

Dragan Gajič: "Tekmo smo začeli zelo medlo, prav tako ni bilo naboja kot na uvodnih treh tekmah. Pred nami sta še dve tekmi, polfinale pa je še dosegljiv."