Rokometašice Krima so bile na srečanju z novinarji dobro razpoložene. Foto: Uroš Pihner/Krim Mercator
Rokometašice Krima so bile na srečanju z novinarji dobro razpoložene. Foto: Uroš Pihner/Krim Mercator

V prejšnjem krogu so v gosteh presenetile Dinamo iz Volvograda, ki ga bodo v nedeljo gostile v 4. krogu. "Me se že aktivno pripravljamo na novo tekmo. S puncami smo si ogledale posnetek prejšnjega dvoboja. Videle smo, kaj smo naredile narobe, in bomo to skušale popraviti. Dinamo bo v Ljubljano prišel še bolj motiviran za zmago, saj smo jih me porazile na njihovem igrišču, ampak tudi me smo motivirane in bomo to pokazale na igrišču," je odločena Alja Koren, ki je na prvi tekmi dosegla pet golov.

Trenerka Marta Bon se je na novinarski konferenci najprej ozrla proti zmagi v Volgogradu. "Seveda smo zelo zadovoljni, da nam je uspelo tekmo odigrati na takšni ravni ter tudi psihično zdržati."

Z mislimi je že na povratni tekmi: "Seveda je čas slavja že minil in se v teh dneh pripravljamo na naslednji obračun. Tudi na prvem pa se je izkazalo, da je Dinamo res kakovostna ekipa. Res ima izjemne posameznice, navdušuje me, kako natančno izpeljejo določene kombinacije. Nam jih je v Volgogradu uspelo kar dobro preprečevati. Seveda je na to vplivalo tudi to, da smo nenamerno iz igre izločile eno njihovih najboljših igralk Darjo Dmitrijevo. Ta tekma bo potekala drugače. Prepričana sem, da bo Dinamo vsaj tako dober, če ne boljši. Tudi mi bomo poskušali biti boljši, saj igramo pred domačimi navijači. Pri nas večjih kadrovskih sprememb ne bo, tudi taktika bo podobna in upam, da bo to dovolj za dober rezultat," je še povedala Bonova.

Skupina A, nedelja ob 19.00:
KRIM MERCATOR - DINAMO SINARA
Ob 17.10:
HYPO - LEIPZIG
Lestvica: Leipzig in Krim Mercator po 4, Dinamo Sinara 3, Hypo 1 točka.