Celjani pod vodstvom Ocvirka ostajajo v igri za napredovanje v Ligi prvakov. Foto: www.alesfevzer.com
Celjani pod vodstvom Ocvirka ostajajo v igri za napredovanje v Ligi prvakov. Foto: www.alesfevzer.com

"V Tomaža Ocvirka smo imeli že ob imenovanju polno zaupanje, ki ga zdaj s podpisom pogodbe do leta 2021 samo še potrjujemo. Je dolgoletni član kluba, predan delu, disciplini in odličen strokovnjak, ki lahko s to ekipo doseže veliko. Cilji kluba so jasni, prepričani smo, da so dosegljivi in želimo jih uresničevati s Tomažem na čelu članske zasedbe," je dejal direktor kluba Rok Plankelj.

"Ponos je voditi člansko ekipo Celja Pivovarne Laško in to odgovornost bi sprejel vsakič znova. Vsekakor se želim vsem v klubu zahvaliti za zaupanje, ki mi je bilo izkazano. Hvala tudi fantom ter sodelavcem, ki se trudijo na treningih in tekmah, da skupaj dosegamo zastavljene cilje, ter hvala navijačem za podporo in energijo, ki nam jo dajejo," je dejal Ocvirk.

"Cilji morajo biti visoki. Že pred tekmo s Flensburgom sem fantom povedal, da premoremo kakovost, s katero se je mogoče uvrstiti v osmino finala lige prvakov. Zdaj, ko smo premagali še Motor, Zagreb in remizirali z Nantesom, smo se še za korak približali ciljem. A vsem je jasno, da ni narejenega še prav nič, skupina je zelo izenačena, tudi drugi rezultati niso šli v našo korist, zato se moramo dnevno dokazovati, da bi bili nekega dne lahko uspešni. Vem, da fantom ne manjka želje in volje, pomembno pa je, da je pred spomladanskim delom tekmovanja še vse odprto," je še dejal Ocvirk.