Plesalca sta povedala, da odločitve o koncu kariere niti najmanj ne obžalujeta. Foto: MMC RTV SLO
Plesalca sta povedala, da odločitve o koncu kariere niti najmanj ne obžalujeta. Foto: MMC RTV SLO
Katarina Venturini in Andrej Škufca
Katarina Venturini in Andrej Škufca v elementu. Foto: MMC RTV SLO

Pa veste, kaj je poleg njunega plesa najbolj zanimalo naše uporabnike? Tista stvar, okoli katere se zadnjih nekaj tednov dviguje največ prahu. Hokej, seveda! In za koga navijata Katarina in Andrej? Eden za Olimpijo, drugi za Jesenice!

Uporabnikom naše spletne strani sta zaupala še nekaj zanimivnih anekdot iz njune kariere: "Andreju je enkrat sredi plesa odpadla peta s čevlja, enkrat pa se je zapeljal po riti čez pol plesišča. Katarini pa se je odpela naramnica in ven je padla ...", sta zapisala.

Andrej divje, Katarina nežno
V spletnem klepetu sta nam zaupala še, da razmišljata o lastni plesni šoli, da Andrej v prostem času najraje pleše na houseglasbo, Katarina pa ob nežnejših zvokih. Ste vedeli, da je Katarina na leto obrabila približno 14 parov čevljev? Vsak par pa je stal nekaj več kot sto evrov! Prištejte še stroške za obleke ...

Naša najboljša plesalca standardnih in latinskoameriških plesov Katarina Venturini in Andrej Škufca sta se pred nekaj dnevi poslovila od plesnih odrov in tako uradno končala njuno izjemno uspešno 15-letno kariero v svetu amaterskega in profesionalnega plesa - med drugim se lahko pohvalita tudi s štirimi naslovi svetovnih prvakov.