Pri Playboyu pravijo, da je Iris v evinem kostumu očarala radovedneže na plaži Ipanema. Foto: Playboy Slovenija
Pri Playboyu pravijo, da je Iris v evinem kostumu očarala radovedneže na plaži Ipanema. Foto: Playboy Slovenija

Skupaj z njihovim "hišnim" fotografom Alešem Bravničarjem, spremljal pa jo je tudi fant Črt Slavec, prav tako fotograf, je Iris za to priložnost odletela v Brazilijo, natančneje v Rio de Janeiro. Tam je pozirala na oddaljenih plažah, kamor ne zahaja veliko ljudi. Sicer pa je ekipa obiskala tudi znano turistično točko na hribu Corcovado, pod znamenitim kipom Jezusa, in botanični vrt.

Golote se ni nikoli sramovala
Kot je 30-letna lepotica povedala za Playboy, je za odločitev, da se slika popolnoma gola, potrebovala eno leto, a ji ni bilo preveč nerodno, saj se je kot manekenka navajena slikati tudi pomanjkljivo oblečena. "Nasploh se golote nikoli nisem sramovala," je še dodala.

Morda niste vedeli, da je Iris tudi med znanimi slovenskimi člani društva Mensa, ki povezuje ljudi z nadpovprečnim IQ-jem, saj ji je testiranje pred časom pokazalo zelo visok rezultat: kar 156, zato je morala večkrat odgovarjati tudi na precej zbadljiva in zajedljiva vprašanja, povezana s tem.

Nekaj fotografij, ki se bodo znašle v decembrski številki Playboya, si lahko ogledate tukaj, z uredništva znane moške revije pa so nam poslali nekaj utrinkov s snemanja v Braziliji.